boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog Finger in the nose winter collectie

Published on oktober 11th, 2017 | by Mi-choe

0

Finger in the Nose: for skaters, pilots and dreamers

Gelukkig hebben wij thuis een dochter en een zoon. Dus ik kan mijn lol op. Finger in the Nose heeft namelijk voor beide een mooie collectie deze winter. Klassieke, tijdloze items met een eigen twist. Wil je als jonge knul opvallen dan gaat je dat met de Finger in the Nose winter collectie zeker lukken. Maar als je juist stoer en nonchalant erbij wil lopen, dan ben je hier ook aan het juiste adres.

Grafische prints en ruige motoren

De t-shirts en longsleeves zijn deze winter voorzien van opvallende en typische prints. Alle opdrukken creëren het ‘Finger-in-the-Nose’ gevoel. Een gevoel van net een tikkeltje anders, zonder schreeuwerig te worden. Van de hele wereld aan kunnen en de hele wereld willen ontdekken. We zien grafische prints, maar ook skateboarders en ruige motoren. De collectie is voor durfallen en jongens die niet met alle trends mee gaan, maar hun eigen stijl willen ontwikkelen.

Finger in the Nose winterjassen

De winterjassen uit deze collectie hebben een ding gemeen: ze zitten als gegoten. De stoffen die gebruikt zijn, zijn van goede kwaliteit. Het pilotenjack heeft opvallende nepbontkraag en het oversized jeansjack heeft een hoog aaibaarheidsgehalte. Dat jack is trouwens unisex en dat is in ons huishouden soms wel eens handig.  Ook de jeans zijn er in verschillende modellen. Strak, recht en met verschillende washings, zodat je zeker een broek kunt vinden die bij jouw ‘look’ past.

Groei lekker mee met Finger in the Nose

Finger in the Nose maakt kleding voor de kleintjes tot aan de pubers. En het is knap om items te maken dat voor alle tussenliggende leeftijden leuk is. Eindelijk een merk dat ook voor de kids een collectie heeft die ook de papa’s en mama’s aan zal spreken. Geen typisch blauwe shirtjes met blije prints. Nee, deze wintercollectie is stoer en nonchalant, heeft neutrale kleuren en comfortabele stoffen. De jongens mogen erbij lopen als echte jongens. Er mag lekker gespeeld worden, want de kleding kan tegen een stootje.

Houd je niet in! Bekijk en shop de Finger in the Nose winter collectie bij 

Kixx Online

Finger in the nose winter collectie

Finger in the nose winter collectie

Finger in the nose winter collectie Finger in the nose winter collectie

Finger in the nose winter collectie

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑