boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Lifestyle fotocollage voor aan de muur, fotocollage, hexagon, hexagons voor aan de muur, fotocadeau

Published on april 5th, 2020 | by de redactie

0

Doe iets moois met je opgeslagen foto’s!

Al vanaf het begin dat je mama bent geworden, roep je dat je een mooi boek of afdrukken gaat laten maken van de foto’s van je kindje(s)… echter door alle dagelijkse drukte vliegt de tijd voorbij en blijven de foto’s in je telefoon of pc zich opstapelen. Misschien is het je zelfs al een keer overkomen dat je (tot groot verdriet) wat foto´s door een verkeerde druk op de knop bent kwijtgeraakt. Herken jij dit?

Ik ben mama van 3 leuke kids, 2 boys (Jayden 1, Dylano 11) en een girl (Jamilia 13), en het overkwam mij ook elke keer weer… Als tip kan ik je meegeven: ‘’maak echt een keer een moment vrij voor jezelf om er even de tijd voor te nemen en te gaan zitten, desnoods meerdere momenten. Maak een selectie van de leukste foto´s van je kids en ga voor een leuk fotoproduct zodat je iets leuks maakt van je opgeslagen herinneringen.’’

Persoonlijke foto collage aan de muur

Ik ben zelf ook actief op zoek gegaan naar een leuke mogelijkheid om alvast wat foto’s te laten afdrukken. Al eerder maakte ik van een fotocollage een canvas, en dat vonden de kids zo leuk dat ik besloot dit vaker te doen, zo komen de foto’s veel meer tot z’n recht en heb je echt iets tastbaars in huis om elke dag op terug te kijken.

fotocollage voor aan de muur, fotocollage, hexagon, hexagons voor aan de muur, fotocadeau

Hexagon fotocollage

Ik mag een hexagon van ons gezin laten maken om deze hier te reviewen, dat kwam als geroepen! De bijzondere Hexagon creatie kende ik nog niet, na een blik op de website was ik gelijk enthiousiast, maakte ik een plan en ging ik aan de slag!

Een Hexagon is een uniek kunstwerk wat je zelf maakt van de mooie foto’s van je gezin in combinatie met leuke persoonlijke teksten en afbeeldingen, die je op meerdere hexxas krijgt afgedrukt, je kunt er zoveel bestellen als jij wil en kan altijd uitbreiden! Zo heb je iets heel unieks aan de wand.

fotocollage bestellen

Ook dit product is een aanrader: foto op steigerhout >>

De hexxas worden gemaakt van Forex kunststof met een gladde laag die je makkelijk kan schoonhouden. Ze zijn heel licht van gewicht en een ander groot voordeel waar ik enthousiast van wordt is dat er geen gaatjes in de muur komen, door een uniek plak systeem plaats je de hexas zonder schade aan je muur, zo kan je ze ook nog eens leuk afwisselen als je het eens anders wil!

Ik vond het gezellig om samen met de kids foto´s uit te zoeken, dat leverde een leuk momentje samen op! Samen met een lach en oude verhalen terugkijken op leuke herinneringen.

TIP voor het samenstellen van een fotocollage

Wij hebben 8 foto´s en 1 mooie quote geselecteerd voor onze Hexagon fotocollage. Ik heb ervoor gekozen de foto´s allemaal te voorzien van dezelfde filter in een app op mijn telefoon, zo hebben ze allemaal gelijke kleuren en oogt het rustig als 1 geheel.

Super snel in huis

Twee dagen nadat we besteld hebben ligt het pakketje al op onze mat. Wat een snelle service, heel fijn! We pakken nieuwgierig samen de foto´s uit en de haarscherpe afdrukken zijn echt super mooi! De hexxas worden compleet geleverd met plakstrips (ook reserve!), ophang tooltje en instructies.

Het plekje waar de Hexagon fotocollage komt, had ik van te voren al bedacht, mooi boven de bank zodat we er heel vaak naar kunnen kijken! Het makkelijke ophangsysteem maakt de belofte waar, ik krijg de hexxas super snel en makkelijk opgehangen zonder gedoe en schade.

De kids waren verwonderd aan het kijken naar onze persoonlijke creatie. Het is een hele mooie aanwinst in ons huis, zeker nu we extra moeten binnen blijven! Ik ben zeker van plan onze mooie hexagon uit te breiden met nieuwe herinneringen in de toekomst.

Laat ook de herinneringen van je kids in je telefoon of op je pc ook tot leven komen!

Liefs, Gabriëlle...

Comments are closed.

Back to Top ↑