boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms

Published on maart 31st, 2016 | by de redactie

0

Frankie en de Noottoestand

Van de makers van de succesvolle animatiefilm Shrek is vanaf vandaag verkrijgbaar de vrolijke animatiefilm Frankie en de Noottoestand over een eekhoorn die samen met zijn vrienden op een groots avontuur gaat.

Wanneer de stoere eekhoorn Frankie (Jason Jones) terugkeert naar zijn woonplaats, nadat hij een tijdje gevangen heeft gezeten in een natuurreservaat, merkt hij dat er iets is veranderd. Zijn goede vriend Cody (Will Forte) brengt hem het slechte nieuws dat de overheid alle eikels die in het bos te vinden zijn, heeft verkocht aan een instituut om er producten van te maken. Alle eikels zijn al verzameld en zijn opgeslagen in het zwaarbewaakte magazijn van het instituut. Frankie en Cody trommelen hun vrienden op, om hun bosgenoten te redden van een hongersnood. Gaat het de groep lukken om in het magazijn in te breken ondanks de strenge bewaking? En weet Frankie zijn liefde Lola (Victoria Justice) weer voor zich te winnen? Ga mee op avontuur en beleef de spannendste momenten met Frankie en zijn vrienden.

Bekijk en shop deze dvd bij Bol.com

Frankie en de Noottoestand

Frankie en de Noottoestand dvd...

Comments are closed.

Back to Top ↑