boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms Freddie de Kikker animatiefilm

Published on september 25th, 2015 | by de redactie

0

Freddie de Kikker

Freddie de Kikker is een leuke 3D animatiefilm voor alle leeftijden en een aanrader voor de hele familie! De moedige kikker Freddie beleeft een groots avontuur met zijn trouwe partner Spierbonk; samen proberen zij het koninkrijk te redden van de ondergang. Freddie de Kikker is een productie van het animatieteam dat verantwoordelijk is voor o.a. The Simpsons en My Little Pony! Laat je meeslepen in het wervelende 3D animatie-avontuur met de Nederlandse stemmen van Just Meijer, Peggy Vrijens, Timo Descamps en Frans Limburg.

Wanneer de kikkerkoning (Just Meijer) bekend maakt dat de winnaar van de kikkerspelen de hand van zijn dochter prinses Kikkerbilletjes (Peggy Vrijens) zal winnen, rent ze weg. Vermomt als een gewone burger raakt de prinses bevriend met straatverkoper Freddie (Timo Descamps). Samen met de prinses begint Freddie te trainen voor de kikkerspelen met als doel om te winnen en daarmee de plannen van de koning te kunnen dwarsbomen. Intussen heeft de schurkachtige slang, Serpent (Frans Limburg), zo zijn eigen kwade plannen voor de Kikkerspelen en wil hij deze gebruiken om het koninkrijk over te nemen. Met een beetje geluk, en een beetje hulp van zijn trouwe partner Spierbonk (Simon Zwiers), moeten Freddie en de prinses het koninkrijk redden uit de kwaadaardige greep van Serpent.

Deze DVD van Freddie de Kikker is verkrijgbaar bij Bol.com

Freddie de Kikker 3D animatiefilm

Freddie de Kikker 3D animatiefilm...

Comments are closed.

Back to Top ↑