boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderkleding winter 2019 groene gabbiano sweater, gabbiano boys, gabbiano review

Published on september 17th, 2019 | by Yasmin

0

Gabbiano Boys: Youth of Tomorrow

Aangezien Xavi inmiddels een heuse tiener is moet kleding naast comfortabel dan ook zeker stoer zijn naar zijn maatstaven. Toen we een setje mochten uitzoeken bij Gabbiano Boys viel ons oog dan ook meteen op de waanzinnig groene sweater. Dit is helemaal Xavi z’n kleur en staat hem dan ook super goed. De kleuren die Gabbiano heeft in zijn collectie zijn dan ook de kleuren die je nu in alle collecties ziet terugkomen. Tieners houden niet meer van schreeuwerige prints, maar juist een mooie basic die overal bij past. En alle kleding is goed met elkaar te matchen.

Gabbiano Boys

Zeer nieuwsgierig waren we dan ook toen de postbode kwam met het pakketje, want zou de trui net zo stoer zijn als op de site? En zou de kleur net zo mooi zijn in het echt. Ik kan je vertellen dat dit absoluut het geval was. Bij deze sweater kwam tot onze grote verrassing ook nog een grijze skinny jeans en een joggingbroek mee. Gaaf!

gabbiano boys, stoere jongenskleding, tienerkleding, groene hoodie voor jongens

Stoere hoodie en toffe skinny jeans van Gabbiano Boys

Stoer, stoerder, stoerst

De joggingbroek is dezelfde gave kleur groen als de sweater, en heeft een zwart-witte bies met “Gabbiano” op de zijkant en is voorzien van 2 steekzakken inclusief rits. Vooral dat laatste is op deze leeftijd meer dan makkelijk voor een sleutel of telefoon die goed opgeborgen kan worden tijdens het buitenspelen. De ritsen zijn zwart en steken dus goed af, ook kan je de broek aantrekken door middel van een koord. Ook dit koord is in de kleur zwart. De broek is slimfit, wat ik persoonlijk mooi vind, omdat Xavi smal gebouwd is. Xavi draagt maat 152 van deze jogging broek en hij zit als gegoten. Fijne stof, geen dikke zware joggingstof maar een fijne comfortabele fit.

stoere jongenskleding

De grijze skinny jeans heeft een bies en destroyed details op de voorkant. Mijn voorkeur gaat voor jeans dan ook altijd uit naar een skinny, gezien Xavi zijn postuur. Ook van de skinny jeans draagt hij maat 152. De jeans is in de taille verstelbaar, wat wel zo fijn is.

En dan de sweater, we zijn verliefd op de kleur groen, de sweater staat Xavi fantastisch! Op de voorkant staat in het zilver “YOUTH” deze tekst begint op de rechter mouw en eindigt op de linker. In elk van deze letters zie je Gabbiano terug en in het zwart is er een tekst op de voorkant geborduurd. De sweater heeft een buidelzak, welke aan beide kanten open is. De capuchon bevat een klein zwart detail waar het koord uitkomt. Maar ook op de achterkant van de sweater is onderaan een tekst geborduurd.

gabbiano, boyslabel, kindermode review, jongensmode blog

Je vind deze stoere jongenskleding hier

Gabbiano Boys review geslaagd

Al met al is voor ons deze stoere jongens kleding set van Gabbiano Boys een echte topper, comfortabel met joggingbroek en moet het iets netter dan kan de joggingbroek worden ingeruild voor de skinny jeans. Prachtige kleuren, fijne stof en een blij kind! Kortom review geslaagd!

Xavi is 10 jaar,  1.52 m en draagt van de trui, joggingbroek en de skinny jeans maat 152

gabbiano, groene sweater jongen

stoere jongenskleding outfit, boyslabel...

Comments are closed.

Back to Top ↑