Kleding Gabbiano, gabbiano boys, stoere jongenskleding

Published on mei 3rd, 2017 | by Colinda

0

Gabbiano Boys

We zien het meer en meer online, op straat, in video’s en in youtube filmpjes; jongens die zich kleden in een geheel eigen streetstyle. En laat dat nou precies zijn wat mijn jongens ook graag dragen. Zij willen er precies zo uitzien als hun favoriete rapper of popidool. Een coole, urban look met trendy basiskleuren als zwart, wit, groen en rood. Het jongenskledingmerk Gabbiano ontwerpt kleding in precies de looks die de jongens willen.

Gabbiano jongenskleding

Gabbiano is een urban- en streetwearcollectie voor jongens van 8-16 jaar. Deze kleding wordt gedragen door kinderen die hun kledingstijl aanpassen aan die van onder andere rappers en popsterren die ze op televisie en social media zien. En dat is niet zo gek vandaag de dag, want zij kleden zich het liefst net als hun helden.

In de nieuwe Gabbiano collectie zitten toffe sweaters en shirts met coole prints en ritsen in stoere basiskleuren als zwart, wit, groen en rood. De denim shorts en jeans hebben stoere destroyed details. Draag een paar toffe sneakers onder deze outfit en je hebt een echte Gabbiano Look!

Bekijk en shop de stoere collectie van Gabbiano Boys oa bij:

Nummer Zestien

Bekijk meer jongenskleding online >>>

Gabbiano, stoere jongenskleding

Gabbiano Boys

 

Share Button

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑