boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on mei 20th, 2019 | by Yasmin

0

Stoere Gabbiano sweater voor Xavi

Xavi is een echte jongen als het gaat om kleding. Kleding moet tof zijn en lekker zitten. Toffe kleding is dan al gauw comfortabel volgens hem. Omdat meneer inmiddels een heuse tiener is moet de kleding wel wat stoerder zijn dan voorheen. Gabbiano

Bekijk meer stoere tienerkleding voor jongens >>

Gabbiano

Gabbiano is dan ook een merk wat op deze “eisen” aansluit. Bij het bekijken van hun collectie viel mij dan ook op dat deze kleding zo geschikt zou kunnen zijn voor volwassenen. Kleuren volgens de laatste trends, een net iets langer

gabbiano, gabbiano boys, boyslabel, tienerjongens, tienerkleding

T-shirts, stoere truien allen voorzien van toffe details. Het echte kinderlijke is dan ook echt weggelaten. Deze collectie zou een jongen van 18 ook zeker niet misstaan!

Toen het pakketje bezorgd werd was ik dan ook heel nieuwsgierig, want dit was een jongenskleding merk wat ik totaal niet kende.

Stoere gele Gabbiano sweater

Een super toffe gele sweater met capuchon kwam tevoorschijn en een bijpassende broek. Toen ik de stoere sweater eruit haalde deed hij mij qua stof aan een surfpak denken. Fijne soepele stof, Gabbiano in het zwart als tekst voorop en dat zwart komt ook weer terug in de binnenkant van de capuchon.

 

Sportieve broek

De broek is dunner dan een joggingbroek en zeer donkerblauw. Doordat de binnenkant een grijze baan heeft welke is afgezet met dezelfde gele kleur als de trui, is dit alles behalve een doorsnee jogging broek. En eerlijk is eerlijk toen Xavi de set aanhad was ik helemaal om, wat een super toffe set is dit!

Xavi miste wel zakken in de trui van Gabbiano Boys, maar nadat hij z’n voetbal had gepakt was dit al snel vergeten. Het pak is absoluut voetbalproof volgens hem.

De broek is geen zware joggingstof, valt soepel en zit erg lekker. De trui is sowieso te gek! Vooral op de kleur is deze mama verliefd! Eigenlijk een kleur die ik niet zo snel zo kopen voor hem, maar wat staat tie hem goed!

Pasvorm van deze jongenskleding

Deze Gabbiano kleding valt goed op maat en heeft een mooie pasvorm. Xavi is 10 jaar ongeveer 1.50M en draagt van zowel sweater als broek maat 152.

Voor ons is dit zeker een kledingmerk wat we gaan onthouden! Neem ook zeker een kijkje op hun site of instagram.

Boys favorites: Stoere voetbalprints op kleding >>

stoere jongenskleding, gele gabbiano sweater, gele sweater, gele tiener sweater

gabbiano, gabbiano boys, boyslabel, tienerjongens, tienerkleding

stoere tieneroutfit
tienerkleding, stoere jongenskleding, boyslabel, kindermode review, tienermode review...

Comments are closed.

Back to Top ↑