boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Spelen geen speelgoed cadeau met sinterklaas en kerst, nuttig cadeau, geen speelgoedcadeau geven

Published on december 4th, 2019 | by Danielle

0

Dit jaar geen speelgoed cadeau met Sinterklaas en Kerst

Ok mission failed! Ik wilde deze blog heel stoer beginnen met schrijven over dat ik dit jaar heel sterk in mijn schoenen ging staan en de kids GEEN speelgoed cadeau met Sinterklaas en kerst ging kopen.

Ze spelen er immers toch maar die paar dagen en dan het hele jaar niet meer mee… toch!? Maar bij het eerste schoenzet moment ben ik al gezakt.

Lees ook: het leukste jongensspeelgoed >>

Een klein cadeautje mag…

Ok, dat is maar een klein prulletje, dat mag nog. Zo spreek ik mezelf heel positief toe. Maar ja de dagen richting pakjesavond verdween dan dat geliefde playmobil leuk huis van spirit in het winkelmandje bij de speelgoedwinkel dat Yenthe zo graag wilt. Het blijven immers kinderen zeiden mijn man en ik tegen elkaar.

En dan was Nathan 1 december ook nog jarig en vroeg al weken voor Lego jurrasic World. Nee Nathan je hebt dringend een nieuwe fiets nodig. Is dat niet leuk? Lego staat de zolder vol mee, maar speel je na het bouwen niet meer mee. Dus wederom houd ik me zelf voor het niet te gaan doen…

geen speelgoed cadeau met sinterklaas en kerst, nuttig cadeau, geen speelgoedcadeau geven

Wat een leuk geruit shirt heeft Nathan aan!

En weer ben ik gezakt. Een mega doos Lego lag er op zijn verjaardag onder ons bed te wachten totdat hij onze kamer kwam opgerend. Want kom op, op zijn verjaardag hoort hij toch ook iets te krijgen waar hij blij van wordt! En van fietsen wordt hij dat duidelijk niet haha.

Kerst cadeautjes dan?

Dan komt kerst er nu ook nog aan. En wederom betrap ik mezelf erop dat ik weer zit te kijken op websites naar Lego, playmobil etc. Maar alsnog neem ik mezelf ook voor om wat nuttige dingen te kopen zoals visspullen en paardrijspullen. Want dat is overigens wel iets waar ze beide ook heel blij van worden.

Waar ik voorheen van vooral speelgoed veel te veel kocht, koop ik nu wel gedoseerder.

jongensspeelgoed, jongens cadeau, cadeau jongen, lego, lego cadeau

Dit is deze LEGO Jurassic World speelset

Hoe doen jullie dat? Koop je bewust speelgoed voor Sinterklaas en Kerst of geef je liever nuttig speelgoed of leerzaam cadeau?

Ook leuk én leerzaam: proefjes speelgoed >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑