Maak een knallend èn veilig begin aan 2019

14 december 2018

Het is bijna Oud & Nieuw. Veel kids kijken al weken uit naar 31 december, de dag dat er weer heel wat vuurpijlen de lucht in schieten. Naar het vuurwerk kijken of zelf vuurwerk afsteken is natuurlijk ontzettend spannend, zowel voor kinderen als voor de ouders. Om je kind zo goed als mogelijk voor te bereiden op een leuke en veilige jaarwisseling, geven wij je een aantal praktische tips voor veilig vuurwerk afsteken. Daarnaast maak je kans op een fantastische prijs die ook nog eens goed van pas komt op de laatste dag van het jaar, namelijk een multifunctionele Muffy oorkap van Alpine Hearing Protection! De ultieme gehoorbescherming voor kinderen!

Party collectie voor de feestmaand >>

Alpine Muffy boy, gehoorbescherming, veilig vuurwerk afsteken, Alpine Muffy black packshot

Veilig vuurwerk afsteken

Elk jaar gebeuren er ongelukken met vuurwerk. Vooral kinderen lopen een verhoogd risico op letsel aan hun hoofd, handen of gehoor. Voorkomen is beter dan genezen, het veiligste is dan ook om binnen te blijven op oudjaarsavond. Maar het is natuurlijk veel leuker om naar buiten te gaan.

Gehoorschade

Met alle risico’s in het achterhoofd sta je hier als ouder waarschijnlijk niet om te springen. Door de gevaren van te voren bespreekbaar te maken, voorkom je vaak een hoop ellende. Druk ze op het hart dat het belangrijk is om voldoende afstand te houden van vuurwerk. En een gouden tip: laat ze gehoorbescherming dragen! Elk jaar lopen kinderen en volwassenen namelijk gehoorschade op door vuurwerk. Eén knal kan genoeg zijn. Vuurwerkknallen halen met gemak 120 decibel. Knallen van illegaal vuurwerk zelfs 170 decibel! Ter vergelijking: in iemands oor schreeuwen is ongeveer 110 decibel en een straaljager van dichtbij is 135 decibel.

Lees ook: Teveel last van prikkels >>

Gehoorbescherming voor kinderen: praktisch in elke situatie

Gehoorbescherming voor kinderen is niet alleen praktisch tijdens de jaarwisseling, maar kan in meerdere situaties van pas komen. Oorkappen en oordoppen voor kinderen helpen bijvoorbeeld bij het geconcentreerd leren en lezen, zowel thuis als op school. Ook kinderen die last hebben van overprikkeling kunnen baat hebben bij het dragen van gehoorbescherming. Alpine Pluggies Kids oordoppen hebben een speciaal geluidsfilter om een afgesloten gevoel te voorkomen en zijn ook te gebruiken tijdens het zwemmen of vliegen.

Alpine Muffy boy, gehoorbescherming, veilig vuurwerk afsteken, Alpine Muffy black packshot, Alpine Muffy_6x

WINACTIE | Alpine Muffy oorkap

Wil jij de gevoelige oren van je kind ook optimaal beschermen en veilig vuurwerk afsteken met een trendy en multifunctionele Alpine Muffy oorkap? Doe dan mee met onze winactie op Facebook en laat in een reactie onder het bericht over Alpine gehoorbescherming weten welke kleur Muffy oorkap jij wilt winnen. De naam van de winnaar staat donderdag 20 december hier op Boyslabel. Succes!

De winnaar is: Petra Jansen, oranje oorkap. Gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@boyslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jij zsm deze handige Alpine oorkap thuisgestuurd krijgt.

Alpine Muffy boy, gehoorbescherming, veilig vuurwerk afsteken, Alpine Muffy oorkappen, gehoorbescherming voor kinderen, herriestoppers voor op school

gehoorbescherming voor kinderen, smile hoorbeschermers, Kinder gehoorbescherming, veilig vuurwerk , oorkappen, herriestoppers

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
vaderdag, speelgoed scheerset, leuke vaderdagcadeautjes, vaderdag 2022

Vaderdag 2022: zo vader, zo zoon

Ieder jaar wordt op de derde zondag van juni vaderdag gevierd en dit jaar valt dit op zondag 19 juni...
Zomervakantie dagje uit met kinderen

10x Dagje uit in de zomervakantie

Zomervakantie! Ga je lekker met vakantie of blijf je in Nederland en ga je dagjes uit? We selecteerden 10x zomervakantie...