boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding gele jongens jas, gele jongensjas, gele kinderjas, gele winterjas jongen

Published on september 2nd, 2019 | by Mi-choe

0

Stoere gele jas met fijne COMBIDEAL

Wat een gave actie bij Tumble ’n Dry. Je shopt er nu leuke combideals en dat betekent dat als je één van geselecteerde winterjassen koopt je er gratis een bijpassende muts en sjaal t.w.v. € 49,98 bij krijgt. Super handig, want zo hoef ik zelf niet op zoek te gaan naar een leuke muts en sjaal voor bij de nieuwe winterjas. Sef ging voor de gele jongens jas. Lees mee!

Bekijk ook deze stoere winterjassen voor jongens >>

Winterjas voor jongens

Er zijn 2 verschillende modellen te shoppen voor de boys in deze leuke combideal actie. Maar 1 dingen hebben alle jassen gemeen. Ze zijn allemaal waterafstotend, stoer en stijlvol. De kleuren passen perfect bij het seizoen. Sef ging voor de oker gele jongens jas, maar dit model is er ook in het navy blauw. Het andere model is er in het geel en oranje. Opvallende kleuren en juist niet schreeuwerig.

tumble 'n dry, gele jongens jas, boyslabel, kindermode review

Gele jongens jas

Omdat Sef graag buiten is, weer of geen weer, is dit de ideale jas voor hem. Door de gele kleur vind je Sef makkelijk terug en ook in het verkeer is hij goed zichtbaar op zijn kleine fiets. De binnenkant van de jas is van heerlijk zacht en warm fleece en in de binnenzak kan bijvoorbeeld fietssleutel gestopt worden. Zo raak je hem niet zo snel kwijt.

Sef draagt maat 122 van deze gele jongens jas van Tumble ’n Dry. Ook qua kleding draagt hij maat 116-122. Omdat het nog geen winter is en deze jongeman als een speer groeit hebben we dus voor kledingmaat 122 gekozen en niet voor 116. En er moet tenslotte ook nog een wintertrui onder passen.

gele jongensjas

Gratis muts en sjaal bij de combideal

Bij deze combideal van Tumble ’n Dry krijg je een gratis muts en sjaal die bij de jas matchen. Het geel van de jas komt terug in de winterset en verder zijn kleuren neutraal en kun je de muts en sjaal ook zonder deze jas dragen. Wij zijn in ieder geval blij met een nieuwe muts en sjaal omdat Sef deze toch vaak draagt in de winter. Bij iedere special edition winterjas hoor een andere set.

Bekijk ook de leuke gele winterjas voor meisjes >>

tumble 'n dry

Bekijk meer combideals

kindermodeblog, winterjassen jongens, gele winterjas kind

gele kinderjas, tumble 'n dry, tumble 'n dry...

Comments are closed.

Back to Top ↑