Deze kerst wordt heel persoonlijk …

6 december 2021

De kerstdagen komen er weer aan. Super leuk natuurlijk en ik kan echt genieten van deze tijd van het jaar. De donkere dagen voor kerstmis, de kerstboom vol met lichtjes en mooie kerstballen en de gezelligheid van iedereen om je heen. Maar ieder jaar komt weer die vraag: wat geef je je dierbare vrienden en familie met kerst? Dit jaar kies ik voor een gepersonaliseerd cadeau. Kerst 2021 wordt heel persoonlijk!

Voor wie is het cadeau

Natuurlijk wil je een cadeau geven waar diegene echt blij mee is. Soms weet je meteen waar je iemand blij mee kan maken. Dan is het extra leuk om het te geven en het blije gezicht te zien bij het uitpakken van het cadeautje. Maar hoe vind je het perfecte cadeau?

Tips voor een gepersonaliseerd cadeau

Denk goed na voor wie het cadeau is; wat vindt diegene echt leuk? Waar gaat zijn/haar hart sneller van kloppen? Wat zijn zijn/haar hobby’s? En je hoeft echt niet diep in de buidel te tasten om een mooi cadeau te vinden hoor. Het gaat erom dat jij je verdiept hebt in die persoon en dat je iets geeft vanuit je hart. Die cadeautjes zijn het meest waardevol en heel persoonlijk! 

Pak je fotoalbum of je smartphone en ga op zoek naar foto’s van bijzondere momenten. Foto’s zijn overigens het bewijs van prachtige herinneringen die je dan even opnieuw kunt herbeleven. En hier maak jij de mooiste cadeautjes mee!

gepersonaliseerd cadeau, persoonlijk cadeau, foto cadeau, bestecanvas, foto cadeau korting

1. Mix fotoblok met de leukste momenten

Helemaal populair dit jaar is een fotoblok met de leukste momenten. Hoe leuk is het om die leuke momenten samen nog eens te beleven. Weet je nog … Wedden dat jullie allebei nog een keer genieten van die leuke momenten samen. De mix fotoblokken van BesteCanvas.nl staan ook leuk op het bureau van papa of mama. 😉

2. Kussen of deken met foto

Een kussen of deken met een bijzondere foto is zo’n leuk cadeau om te geven! Je geeft iemand een beetje warmte in deze koude dagen, letterlijk en figuurlijk! 

gepersonaliseerd cadeau, persoonlijk cadeau, foto cadeau, bestecanvas, foto cadeau korting

3. Kalender met gepersonaliseerde foto’s

Ieder jaar geef ik met kerst een kalender aan mijn ouders, de opa en oma van mijn kindjes. Want hoe leuk is het om iedere dag naar de leukste foto’s van het afgelopen jaar te mogen kijken? Mijn ouders kunnen hier echt van genieten en het is een soort familie traditie cadeau geworden. Ik probeer dan ook bij iedere maand een passende foto van dat jaar ervoor te plaatsen. Dus in de zomer een foto van onze zomervakantie en in de decembermaand een foto van sinterklaas of kerst van het afgelopen jaar. Een fotokalender kun je zelf heel eenvoudig online ontwerpen.

4. Gepersonaliseerde sterrenhemel

Wil je eens echt een bijzondere en heel persoonlijk cadeau geven? Geef een sterrenhemel cadeau. Voer gewoon de plaats en tijd van uw speciale gebeurtenis in (verleden of toekomst) en die exacte configuratie van sterren zal voor je ogen verschijnen. Je kunt dus kiezen voor elke gewenste datum. Dat kan zijn een geboorte datum of trouwdatum of ieder ander speciaal moment in het leven. Elke sterrenkaart afdruk is dus een uniek aandenken aan één speciaal tijd en punt in de ruimte dat levens heeft veranderd. Heel bijzonder!

5. Foto voor aan de wand

Iedere ouder maak je blij met een mooie foto op canvas. Een persoonlijker geschenk kun je niet geven. Helemaal omdat kinderen ook ieder jaar flink veranderen is het leuk om ook echt ieder jaar een nieuwe foto aan de wand te hangen. Wedden dat je hier iemand heel blij mee gaat maken?!

Kerst op afstand

Helemaal in deze tijd is het niet altijd mogelijk om dicht bij je geliefden te zijn of samen kerst te vieren. Verras je geliefden en dierbaren dit jaar eens extra met een persoonlijk gebaar. Stuur een mooi fotocadeau naar ze toe om zo toch even een momentje samen te hebben!

Bestel je gepersonaliseerd cadeau met korting

BesteCanvas.nl was vrijgevig genoeg om mijn volgers een exclusieve EXTRA KORTING van 20% te geven op hun reeds afgeprijsde producten* – dat is meer dan 90% KORTING in totaal!

Gebruik mijn kortingscode BOYSLABEL20 en ontvang een EXTRA KORTING van 20% op alle bestellingen* boven €45! Ga naar www.bestecanvas.nl en voer de code BOYSLABEL20 in de winkelwagen in om je korting in te wisselen.

*(exclusief MIXPIX® en mondmaskers)

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
pexels-magda-ehlers-1337374

Dit zijn 4 leuke dingen om te doen voor wanneer je kind voor het eerst naar school gaat

Voor iedere ouder is het een spannend moment wanneer je kind voor het eerst naar school gaat. Er spoken verschillende...
34437_175048_st_sd-high

Filmtip! – Verschrikkelijke Ikke 4

Naar de bioscoop gaan blijft voor vele van jullie één van de favoriete uitjes om met de hele familie te...