hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Spelen gezelschapsspellen-spelletjes-voor-kinderen-jongens-speelgoed

Published on oktober 22nd, 2017 | by de redactie

0

Let the Games begin!

Spelletjes… wat hebben we er vroeger veel gespeeld en ook met vrienden op vakantie ging er altijd wel een doos met een spel mee. Lange avonden fanatiek met elkaar aan tafel zitten met Kolonisten van Catan, Party & Co of Monopoly. Altijd goed voor rivaliteit, fanatiek gedrag, pogingen tot vals spelen en vooral gezelligheid en veel lachen. Familiespellen als Rummikub, Yathzee en het kaartspel duizenden nog steeds een hit. Perfect voor in de vakanties!

gezelschapsspellen-spelletjes-voor-kinderen-jongens-speelgoed

Mijn jongste is onlangs drie geworden en naast de gebruikelijke Playmobil of Lego cadeaus hebben we dit keer ook gekozen voor een kinderspel voor hem en zijn broer. Een gezelschapsspel wat zijn geduld gaat testen, hem gaat leren omgaan met winnen en verliezen en hopelijk wat ons allemaal volop gaat doen lachen.

Op spel gebied is er naast de meer traditionele spellen nog zoveel meer te krijgen. Hier een selectie van wat mooie gezelschapsspellen per leeftijdscategorie om je een idee te geven.

gezelschapsspellen-spelletjes-voor-kinderen-jongens-speelgoed

Tips voor het kiezen van het juiste spel

En dan zijn er ook nog een paar tips om rekening mee te houden als je een spel kiest.

 • Hoeveel spelers zijn er nodig om het spel te spelen? Sommige spellen vragen om veel deelnemers en anderen hebben juist vier of zes deelnemers als maximum.
 • Welke leeftijd hebben de spelers? Als het te moeilijk is zal het snel in de kast verdwijnen. En we willen juist enthousiasmeren.
 • En tenslotte wat voor soort spel zoek je. Wil je een actief of rustig spel en gaat het om intelligentie of motoriek.

Kortom… genoeg om rekening mee te houden. Maar laat die vragen je niet uit het veld slaan. Begin met spelen en dan komen de voorkeuren vanzelf naar boven. Wij vangen momenteel visjes met hengels en werken ons vanuit daar een weg naar Stratego en Catan. GAME ON!

Shop deze gezelschapsspellen en nog meer online bij:

Speelgoed Kiki

gezelschapsspellen-spelletjes-voor-kinderen-jongens-speelgoed

BewarenBewaren

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kinderkleding herfst, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2019-2020, hippe jongenskleding, herfst,winter, winterkleding jongens, herfstkleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermode winter 2019-2020, urban kinderkleding, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  Ad Square shoesme jongensschoenen
  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • jongenstassen hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires
  muurstickers kinderkamer jut en juul kinderkamer accessoires