Zoektocht naar het juiste kinderbed

1 oktober 2017

Bij de prachtige (web)shop Petite Amélie hebben ze meubels voor de baby- en kinderkamer ondergebracht in inspiratie stijlkamers. Je ziet dus meteen hoe het eruit gaat zien en met welke items je het een vrolijke gezellige sfeer kunt geven. Prachtige styling tips en de mooiste accessoires en decoraties gecombineerd met stijlvolle meubels. Kies jouw favorieten en creëer zo een eigen kinderkamer voor jouw kind.

Het bed is het belangrijkste item in de kinderkamer, want daar slaapt jouw kleintje iedere nacht in. Deze moet er leuk uitzien, maar bovenal heerlijk liggen en goed passen!

Juniorbed of ‘grote-mensenbed’… Wat te kiezen?

Je begint met een wiegje of ledikantje wanneer je baby geboren is, maar na ongeveer 24 maanden is je kindje uit het ledikant gegroeid. Wat nu? Kies je voor een peuterbed of ga je direct over op een groot eenpersoons bed van 90 x 200cm? Veelal zijn ouders geneigd om direct voor een groot bed van 2 meter lang te kiezen. Hiermee worden extra kosten voor een ‘tussentijds’ peuterbed vermeden. Dit is een begrijpelijke keuze. Een peuterbed schaf je aan voor een periode van maximaal vier á vijf jaar. Echter heeft een peuterbed een aantal belangrijke voordelen! Lees ze hier.

petite amelie, kinderbed, juniorbedden, jongensbedden

“Ideaal dat je ze bij Petite Amélie ook denken aan een bed met uitschuiflade. Dan hebben we altijd een plekje voor een kleine logeerpartij en nooit meer rondslingerend speelgoed.”

Duurzaam

Alle items bij Petite Amélie zijn van eigen ontwerp. Daarbij is als inspiratiebron een vintage brocante poppen wandelwagen genomen uit de jeugd van Amélie. Met die sfeer en stijl in het achterhoofd is een eigentijdse, duurzame collectie ontwikkeld voor de inrichting en aankleding van kinderkamers, houten speelgoed en sprookjesachtige kunstwerkjes voor aan de muur.

“Dat gaat nog lastig kiezen worden met zoveel leuke spullen. De vrolijke set met drakenstoelen en tafel en auto’s gaan natuurlijk altijd een hit zijn! ”.

Dus of je nu aan het shoppen bent voor een nieuwe bed of gewoon op zoek naar mooi gemaakte originele aankleding of misschien wel gewoon het praktische van een dekbedje, bij Petite Amélie zit je altijd goed.


Set kindertafeltje en twee stoelen draakje

Bekijk hier meer jongenskamer inspiratie >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Zo creëer je een leuke en praktische werkplek voor in de kinderkamer

Zijn je kinderen al wat ouder, krijgen ze regelmatig huiswerk mee of hebben ze behoefte aan eigen werkruimte, dan kan...
sweet-home-dekbedovertrek-formule-1-rood-140x200-c

Een stoere tienerkamer: zo doe je dat!

Wanneer jouw jongen wat ouder wordt, wordt het tijd om de slaapkamer eens goed onder handen te nemen. De overgang...
pasted image 0

Stijlvolle vloeroplossingen: PVC en laminaat bij LAB21

Bij LAB vind je een uitgebreide selectie van hoogwaardige PVC vloeren en laminaatvloeren die veel jongens, meiden en volwassenen mooi...