Goedgemerkt: label je items!

2 augustus 2018

We raken allemaal wel eens iets kwijt. Alleen soms lijkt het alsof het bij je kinderen nét even wat vaker gebeurd. Antwoorden als ‘vergeten’, verloren’ of ‘weet ik niet’ zijn ons als ouders niet vreemd als er weer eens iets ontbreekt na een dagje school. Toch is de oplossing heel simpel en zeer breed toepasbaar; Goedgemerkt naamlabels!

Goedgemerkt naamlabels

Want ken jij de handige naamlabel stickers van Goedgemerkt.nl al? Er is werkelijk waar aan alles gedacht. Er zijn labels voor broodtrommels, rugtassen, kleding, schoenen en zelfs voor potloden! Groot, klein, breed of smal. En doordat de plaklabels vaatwasser- en magnetron bestendig zijn en de kledinglabels wasmachine en droger veilig hoef je ze niet steeds te vervangen. Halleluja mama’s!

Je kunt zelf je eigen labels ontwerpen en het is helemaal niet moeilijk. Kies een vorm van de sticker, de kleur en het merkje, dan het lettertype en de welke tekst die je erop wilt. De site laat meteen een voorbeeld zien en daarna is het een simpele knop om te bestellen.

En wil je net even iets anders dan de rest? Neem dan een kijkje bij de full colour labels op de site. Kies voor stickers met je favo superheld, wilde dieren of met gave vliegtuigen. Er is voor ieder wat wilt.

Back2School

Bij Goedgemerkt.nl kun je dus terecht voor die vrolijke kleurrijke en met name ontzettend handige naamlabels. Speciaal voor schoolgaande kinderen heeft Goedgemerkt een Back2School voordeelpakket met naamstickers, ‘plakgemak’ kledingstickers, schoenlabels en een tassenhanger. Heel handig, want zo raak je nooit meer een drinkbeker, broodtrommel of sportschoen kwijt.

Goedgemerkt korting

Deze Goedgemerkt naamlabels zijn een musthave voor jou en je kids. Speciaal voor de Boyslabel lezers en volgers kun álles uit de online shop aanschaffen met 20% korting shoppen. gebruik hiervoor de kortingscode: GGBOYS17 (actie geldig t/m 31-12-2018)

Shop hier >>> 

goedgemerkt naamlabels

 

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

1

Tuinonderhoud makkelijk maken: zo doe je het!

Elke tuin heeft onderhoud nodig. De ene tuin wat minder dan de andere, want het is natuurlijk logisch dat wanneer...
blauw2-1-1536x1024-1

Geef je huis een mini make-over met een vloerkleed

Je huis inrichten, beetje schuiven met de meubels. Dan eens een nieuwe kussen kopen, een nieuw vaasje en toch je...
DSC07649

Kapitein Onderbroek in zijn 11e boekavontuur

Welk kind kent hem niet? Kapitein Onderbroek! Zo ook Damon natuurlijk want de serie kijkt hij graag op netflix. En...