Nieuw houten speelgoed

15 november 2018

Verlanglijstjes worden gemaakt, de schoen wordt gezet en het aftellen is begonnen; Sint is in aantocht. Dat betekent ook dat wij ouders weer op zoek mogen naar leuke sintcadeautjes voor onze lieve kinderen. Natuurlijk zijn de verlanglijstjes hier al hele boekwerken geworden en zie daar maar eens, als hulp Sinterklaas, een goede keus uit te maken. Want het liefst willen wij ook wel mooi en verantwoord speelgoed in huis halen.  Houten speelgoed is bij ons altijd welkom, zeker als het ook kwalitatief goed en origineel is. goedkoop houten speelgoed

Nieuw houten speelgoed bij HEMA

Dit jaar vind je bij HEMA een groot assortiment nieuw houten speelgoed. Van een HEMA winkeltje met accessoires, knikkerbanen, muziekinstrumenten tot een parkeergarage. Dus Sinterklaas; zoek je nog een mooi cadeau om de kids mee te verwennen? Met dit speelgoed hebben de kids veel speelplezier! Met het simpele en toch treffende speelgoed wordt de creativiteit en het inlevingsvermogen van kinderen gestimuleerd. Juist omdat de items heel herkenbaar uit het dagelijks leven zijn, maar simpel vormgegeven voor kinderen, zijn ze een razend populair. We hebben de leukste items voor je geselecteerd.

Wist je dat je dit allemaal handig online shopt  bij HEMA?

 

goedkoop houten speelgoed, jongens speelgoed, houten speelgoed hema

1. Houten parkeergarage

2. Speelgoed oplegger

3. Gitaar

4. Houten constructie auto

5. Houten platte blokken #TIP goedkoop houten speelgoed 

6. Houten gereedschapskist

7. Trommel

8. Knikkerbaan

9. Houten HEMA rookworst

10. Houten puzzel

Het houten speelgoed is ook nog eens mooi van vorm en kleurrijk. De eenvoud, het gewicht en het geluid stimuleren kinderen om hun zintuigen en eigen fantasie te gebruiken in hun spel. Of je kind van auto’s houdt of toch liever met een muziekinstrument speelt; het nieuwe assortiment houten speelgoed van HEMA bevat voor ieder kind een passend cadeau. En weetje dat al dit houten speelgoed van HEMA ook nog eens FSC gecertificeerd is. Door FSC te gebruiken, dragen zij direct bij aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en aan een gezonde leefomgeving voor mens en dier wereldwijd.

De houten speelgoed parkeergarage

Deze houten parkeergarage wordt een geliefd speelitem voor de boys, dat kan ik je nu al vertellen. Met de lift hijs je de auto’s naar de juiste verdieping en wegrijden kan via de schuine hellingen. De helikopter landt natuurlijk op het speciale helideck. Autootje naar boven en weer naar beneden, alle auto’s op een rij parkeren en weer uit de garage. Uren kunnen ze hier druk mee zijn, super leuk! Dit is hét Sinterklaascadeau voor de boys.

Houten HEMA winkeltje

Als je denkt dat een winkeltje alleen voor meisjes is, dan heb je het mis. Mijn jongens spelen graag winkeltje en verkopen alles wat los en vast zit. En met het houten HEMA winkeltje wordt het een echte belevenis. Natuurlijk mogen de bijpassende kassa en weegschaal hierbij niet ontbreken, net als de houten HEMA rookworst.

Het houten keukentje

Terwijl jij in de keuken staat, wordt je kind in deze speelgoedkeuken een echte kok.  Niets is zo leuk om met je kind te koken en hier beginnen ze vaak al vroeg mee in een speelgoedkeukentje. Want hier kun je mama goed naspelen. Wie bereidt het lekkerste gerecht?

Wij zijn benieuwd of er ook houten speelgoed bij jullie kinderen op het verlanglijstje voor Sinterklaas staat. Leuk als je dit laten weten in een reactie onder dit bericht!

houten speelgoed garage, goedkoop houten speelgoed

houten speelgoed keuken, goedkope speelgoed keuken

Uren speelplezier met dit te gekke speelgoed voor jongens >>

Goedkoop houten speelgoed

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...