hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Win/Acties Goosebumps 2 Haunted Halloween, bioscoopfilm

Published on oktober 11th, 2018 | by de redactie

0

Halloween komt tot leven…+ winactie

Begin je al kippenvel te krijgen bij het idee aan Halloween? Zet je dan maar schrap, want vanaf vandaag is de nieuwe bioscoopfilm Goosebumps 2 Haunted Halloween te zien in de Nederlandse bioscopen. De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumps reeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992.

Trailer:

Goosebumps 2 Haunted Halloween

Halloween komt tot leven in een gloednieuwe avonturenkomedie voor de hele familie: Goosebumps 2: Haunted Halloween. De film is gebaseerd op de populaire boekenreeks die in Nederland vertaald is als Kippenvel. Wereldwijd zijn er al meer dan 400 miljoen boeken verkocht van de Goosebumps reeks. De boeken zijn in 32 talen vertaald sinds de eerste uitgave in 1992. 

WINACTIE (3x kans)

Ben jij ook een echte Halloween fan of heeft je zoon alle boeken van Kippenvel al gelezen en wil je graag samen naar deze film? Doe mee met onze winactie en maak 3x kans op 2 vrijkaarten voor de bioscoopfilm, een super spannende mok en schrift. Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij deze film wilt zien. De namen van de 3 winnaars staan maandag 22 oktober hier op Boyslabel. Dan kunnen jullie lekker in de herfstvakantie een bezoek brengen aan de bioscoop. Good Luck!

WIN vrijkaarten voor Goosebumps 2 Haunted Halloween

Kinderboekenweek 2018 – favoriete jongensboek TOP 10 >>

Bekijk meer winacties op Boyslabel >>

Goosebumps 2- Haunted Halloween, bioscoopfilm

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/goosebumps-2-haunted-halloween/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/goosebumps-2-haunted-halloween
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k