Kleding GSUS kinderkleding, gsus zomer 2017

Published on april 28th, 2017 | by Colinda

0

Inspired by… GSUS jr

De Gsus Jr collectie laat zich weer volop inspireren door de sportwereld. En tussendoor proef je de urban-invloed: Gsus is trendy en gemaakt voor kids die weten wat er speelt in de wereld!

De collectie Gsus zomer 2017 zit weer vol sport invloeden. Er wordt goed gekeken door de ontwerpers naar de functionaliteit die er in sportkleding zit en ook in de typerende vormen worden gebruikt. Zo zit in sommige cuffs een gat zitten waar de duim doorheen kan. Dit zie je vaak bij hardloop kleding. Cool!

Just for boys…

Belangrijke trends die je terugziet in de collectie voor de jongens is de zwart/wit trend, een hippe langere fit voor tees blouses en sweats en het gebruik van scuba/neopreen fabric. Het kleurgebruik is stoer en sporty, denk aan zwart, wit, grijs melange, een diepe blauw en fluor geel. Echt nieuw in de collectie is de lange blouse met rits, een jack met reflective stof, neopreen items (zowel tops als bottoms), een jogger en een tee met verschillend gekleurde mouwen. En, goed nieuws: ook de bekende oldskool isofleece is terug van weggeweest!

Verder dit seizoen veel allovers: van een handmatige met stift getekende allover print tot een wat meer opgeblazen, grafische letterprint. Maar ook doodle prints komen vaker terug in de collectie, zowel in allover als in geplaatste prints. Dit tegenover een wat meer geometrische racer allover. 

Dus kom maar op met die zomer, wij zijn er helemaal klaar voor. Sports, fun en fashion: Gsus maakt de perfecte combinatie!

Bekijk en shop deze trendy collectie oa bij:

Kixx-online

GSUS kinderkleding, gsus zomer 2017

GSUS kinderkleding, gsus zomer 2017

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑