boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderboeken Guinness World Records 2021, Guinness World Records boek, wereldrecord boek, wereldrecords

Published on oktober 1st, 2020 | by Colinda

0

Wat is jouw record?

Records verbreken is favoriet bij onze jongens, maar de wereldrecords die staan in het Guinness World Records boek zijn niet te verslaan door de boys. Ze lezen vol bewondering de verbazingwekkende records die beschreven staan in de nieuwste editie: Guinness World Records 2021.

De leukste kinderboeken voor 8 tot 10 jaar >>

Guinness World Records 2021

Ieder jaar komt er weer een nieuwe editie uit van dit boek vol spectaculaire wereldrecords en de jongens vinden het heerlijk om hier uren in te lezen en te kijken wat mensen voor onderwerpen of kunstjes verzinnen om een wereldrecord te verbreken en een echte wereldrecordhouder te worden en te blijven, want er zijn natuurlijk kapers op de kust.

Het boek is heel duidelijk verdeeld in kleuren en onderwerpen zoals  aarde, mensen, dieren, wetenschap & techniek, sport, media en vrije tijd en nog veel meer, zodat het ook voor kinderen heel duidelijk is waar alles staat en waar ze hun favoriete onderwerpen kunnen bekijken.

guinness world records 2021, guinness world records boek.jpg

Mooi kijkboek

Boris vindt het fantastisch om alle prachtige natuur- en dierenfoto’s te bekijken en hier staat het boek vol mee. Maar ook personen met de grootste verzamelingen, de persoon die het langst kan planken ( een man kan dit 8 uur lang!) en het grootste blad ter wereld is echt heel groot. Zo leuk om van de ene verbazing in de andere te vallen.

Maar vet spectaculair is het hoofdstuk ‘Huidversiering’ met de man en vrouw vol met extreem grote piercings en tattoos over hun lichamen. Kijk ook de onderhuidse hoornimplantaten, hij lijkt wel de duivel … Boris heeft hier vol bewondering naar zitten te kijken.

Guinness World Records 2021, mooi kijkboek, kijkboek kind

Spectaculaire wereldrecords

Het boek staat echt vol fantastische foto’s en fascinerende plaatjes dat het een plezier is om hierin te bladeren en te lezen. Boris pakt het boek wanneer hij even een momentje voor zichzelf wil (en niet op een tablet mag ;-). Ook worden de extreme recordpogingen bekeken samen met vriendjes om vervolgens hun eigen recordpogingen te bedenken.

Wereldrecords verbreken

De jongens hier willen ook wel graag de uitdaging aangaan om een wereldrecord te verbreken. Ze zijn er alleen nog niet uit welke recordpoging het gaat worden. Die van de meeste hotdogs eten, je nagels laten groeien (maar dit duurt zooooo lang) of toch maar de langste wheelie doen (van meer dan een uur) op de bmx. Het wordt in ieder geval flink oefenen voor ze. In dit boek vind je meteen ook tips over hoe je een poging kunt doen om het wereldrecord te verbreken én hoe je je kunt opgeven om ook als wereldrecordhouder in het Guinness World Records boek te komen staan. Hoe cool is dat?!

Cover van het boek

De cover van het boek is dit jaar heel speciaal. Om het thema ‘Ontdek je wereld’ te vieren hebben ze de bekroonde illustrator Rod Hunt gevraagd om een superlatieven metropool te creëren en deze vol te proppen met zoveel mogelijk recordbrekers. Alleen dit is al leuk om te doen met de kids. Zoek de persoon met de hoogste hanekam of vind de langste huiskat. Geloof mij, hier ben je uren zoet mee!

TIP: Dit boek is een fantastisch boek om te geven en te krijgen van Sinterklaas of de Kerstman!

Guinness World Records 2021, mooi kijkboek, kijkboek kind...

Comments are closed.

Back to Top ↑