Gund knuffels: heerlijk griezelen met Monsteroos!

4 april 2014

Monsteroos zijn creaties van het gerenomeerde amerikaanse knuffelmerk Gund. Deze Gund knuffels “monsters” zijn eigenlijk helemaal niet eng, maar juist super schattig! Doordat ze ook een beetje stoer en grappig zijn, zijn het leuke monster knuffels voor kleine stoere jongens… De Monsteroos knuffels luisteren naar namen als Winger en Beeper. Je wordt vrolijk van hun mooie kleurtjes, vrolijke glimlach en guitige ogen. Een aanrader ook, als je op zoek bent naar een leuk cadeau! Als jouw zoon ook graag zo’n leuk monstervriendje wil, neem dan een kijkje bij Hippebeestjes.nl, waar ze verkrijgbaar zijn.

Gund knuffels

Het gerenomeerde amerikaanse knuffel merk Gund bestaat al sinds 1898 en is van oudher bekend vanwege de prachtige knuffelberen die ze maken. Nog steeds hebben ze een mooie collectie knuffelberen, die allemaal heerlijk zacht zijn en een mooie uitstraling hebben.

Knuffel monsters

Inmiddels heeft Gund het assortiment echter flink uitgebreid met veel andere knuffels. Bekend is bijvoorbeeld ook hun knuffel variant van “Boo – the cutest dog in the world”. Deze hond is razend populair op Facebook en Youtube en is nu dus ook als knuffel variant verkrijgbaar. De knuffels van Gund zijn allemaal erg schattig en heerlijk zacht. Kijk ook eens op Hippebeestjes.nl voor nog meer pluche knuffels!

Gund knuffels, monsterknuffels

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Zorro The Chronicles the game, zorro game, zorro ps4, zorro spel nintendo switch

Zorro The Chronicles, the game + WINACTIE

Vanaf vandaag verschijnt Zorro The Chronicles, the game, een actierijk avontuur voor het hele gezin, vol spectaculaire gevechten, spannende verkenningstochten...
Champy on Tour

Het leukste gratis circusevent voor het hele gezin: Champy on Tour!

ToyChamp introduceert samen met zijn geliefde mascotte Champy een gloednieuw concept: Champy on Tour. Samen met zijn circus-entourage en veel...
kinderen op de achterbank, lange autorit met kinderen

Lange autorit met kinderen voor boeg? TIPS & vermaak op de achterbank

Heb je een lange autorit met kinderen op de achterbank in het vooruitzicht? Ga je op vakantie of misschien wel...