Happy Feet for Happy Kids – De beste sokken voor kinderen

19 september 2023

Kinderen zijn zeer gevoelig voor modetrends en volgen deze graag. Ook de nieuwste trend op het gebied van sokken is razendsnel door “het schoolplein” omarmd: Mismatched sokken.

De sokken trend op het schoolplein

De tijd dat een kind gewoon de kleren aantrok die moeder voor hem of haar klaarlegde ligt ruimschoots achter ons. Tegenwoordig hebben kinderen een uitgesproken mening over wat ze mooi vinden en wat niet en wat ze dus wel of niet willen dragen en dit wordt mede ingegeven door trends die op het schoolplein zichtbaar zijn. Bij sokken is dat niet anders! Een van die heersende schoolplein-trends zijn de mismatched sokken voor kinderen.

Mismatched sokken voor kinderen

Tot voor kort kon je bij het kopen van een paar sokken kiezen uit effen, gestreept of met een patroon. En er was natuurlijk keuze in kleuren, vooral bij sokken voor kinderen. Maar wat je ook koos, het ging altijd om een paar sokken die precies identiek waren volgens het dessin en de kleur van jouw smaak. En dat was voor kindersokken niet anders. Maar sinds kort is er een geheel nieuw fenomeen dat in razend tempo de markt – en het schoolplein – verovert: Mismatched sokken. Hierbij gaat het om een paar sokken dat juist niet bij elkaar hoort! Je draagt dan dus aan de ene voet een sok die niet identiek is aan de sok die je aan de andere voet hebt. Deze modetrend is overgewaaid uit Amerika en nu ook in Nederland en de rest van Europe hip en razend populair onder kinderen. Inmiddels zijn mismatched kindersokken niet meer weg te denken uit het modebeeld op het schoolplein. Kinderen volgen immers graag trends en hebben deze trend ook omarmd. Happy feet for happy kids: Horen de kids bij het modebeeld, dan horen ze bij de groep!

Mismatched kindersokken: Onbeperkt combineren en duurzaam

De groeiende populariteit van mismatched sokken onder kinderen is eenvoudig te verklaren. Niet alleen willen de meeste kinderen meedoen met de laatste modetrends, maar ook zijn deze sokken ontzettend leuk – of fun, in kindertermen! Als je meerdere paren hebt kun je er eindeloos mee variëren, en misschien kun je als kind zelfs wel een trend zetten op school! Je kunt allerlei grappige dessins met elkaar combineren en zelfs spelen met de kleuren. De mogelijkheden zijn onbeperkt. En handig voor de ouders: Raakt er een sok zoek (dat overkomt ons toch allemaal tijdens het wassen?), of gaat er eentje kapot dan hoeft de andere sok niet weg, zoals bij gepaarde sokken het geval is. Je kind zoekt immers gewoon een nieuwe “partner” waarmee deze sok een unmatched paar kan vormen. Het is dus ook nog eens duurzaam want zo hoef je minder vaak nieuwe sokken voor je spruit te kopen.

Mismatched kindersokken online kopen

Wil jij een gelukkig kind en mismatched kindersokken online kopen? Bezoek dan de webshop Many Mornings, de Europese marktleider op het gebied van mismatched sokken voor heren, dames en kinderen. De collectie van deze sokkenspecialist, die door tevreden klanten met maar liefst een 4.9 op een schaal van 5 wordt beoordeeld, is gigantisch. Ze bieden de meest funny en kleurrijke combinaties aan in de maten 23 t/m 34. Je kind kan de bestelde kindersokken binnen 2 tot 3 werkdagen trots op het schoolplein showen. Bestel je voor meer dan € 35, dan wordt de bestelling bovendien gratis bij je bezorgd.


Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

jongenskleding winter

Het is nog winter! Sale shoppen voor de boys

Ik kan er nog steeds niet aan wennen! De eerste Pre Spring collecties komen over een aantal weken alweer uit...
DSC02989

‘Fall’ in love with Tygo & Vito

Het is weer herfst en dat merken we aan het weer. Het wordt weer grilliger, grijzer en kouder. Dus dat...
school-outfit-1

4x inspiratie voor stijlvolle school outfits om zich in uit te leven op de speelplaats 

Door achter de schoolbanken te zitten, zal de outfit van je zoon niet al te snel vuil worden. Maar denk...