boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding herfstkleding jongens

Published on september 24th, 2018 | by Colinda

0

Stoere jongenskleding voor deze herfst

Met de grote weersverandering dit weekend zijn we massaal op zoek naar onze herfst en wintergarderobe. Wat hebben we nog van vorig jaar en vorig seizoen. Wat passen onze kids nog en wat allang niet meer (wat groeien ze toch hard!). Het is tijd om de kasten van de kinderen op te ruimen en hun garderobe alvast herfstproof te maken. herfstkleding jongens

Herfstkleding jongens

Bij het opruimen en vervangen van de zomergarderobe naar herfstgarderobe moet je goed kijken naar de kleding en kritisch zijn. Past het nog goed is vereiste nummer 1. Daarna ga je selecteren wat je zoon nog graag zou willen dragen in de herfst. Maak ruimte in je kast door je zomerkleding naar achteren te verplaatsen en kleding die hij niet meer draagt of niet meer wil dragen uit de kledingkast te halen. Maar niet alles! Want misschien kun je dat leuke zomershirt en fijne jeans goed combineren met een nieuw vest om zo een toffe herfstlook te maken. Draag er een paar stoere boots onder (want die zomerschoenen kunnen nu echt niet meer) en je zoon heeft een geheel nieuwe look. Mix and Match is de truck!

Stoere jongenskleding

Herfst trends om alvast naar uit te kijken zijn onder andere de tijgerprint! In de zomer was deze ook al veel te zien, maar nu heeft iedere merk wel een of meerdere toffe tijgerprints in hun collectie. Zo ook ons favoriete jongenskleding merk retour denim de luxeDe stoere sweaters met grote tijgerkop zijn favoriet bij de jongens. Niet alleen de dierenprint is terug, ook de camouflageprint kun je gewoon dragen in de herfst en winter. Nu nog een nieuwe winterjas en toffe jeans en de herfst outfit van je zoon is helemaal compleet.

Combineren

Maak een lijstje met items die ontbreken bij het nalopen van de garderobe. Let wel goed op de smaak van je zoon. Je hebt maar een paar items nodig om een outfit compleet te veranderen. Experimenteer met een aantal outfits en maak een aantal combinaties. Handige tip: verzamel wat leuke jongenskleding stylen die jij leuk vindt voor jouw zoon en ga samen met hem kijken wat hij nou echt leuk vindt. Zo kom je misschien samen tot een verrassende nieuwe look.

Meer toffe jongens looks >>

Toffe tienerlooks >>

herfstkleding jongens...

Comments are closed.

Back to Top ↑