Het is vandaag Mario-dag! – Nintendo Switch

10 maart 2023

Vandaag 10 maart is het Mario-dag, oftewel MAR10-dag. Afgeleid van het Engels, March 10th.  MAR10, lees je als Mario. Ter ere van deze dag vol sprongen en het beleven van avonturen met onze besnorde held vind je hieronder een aantal leuke weetjes over Super Mario door de jaren heen.

Fijne MAR10-dag!


Meer over games en gamen

Nintendo Switch OLED

 Het OLED-model heeft vijf grote nieuwe voordelen ten opzichte van het normale model.

  • Een OLED-scherm van 7 inch met levendige kleuren – De Switch OLED is qua afmetingen vergelijkbaar met het Nintendo Switch-systeem, maar beschikt over een groter scherm van 7 inch met OLED-technologie voor intense kleuren en een hoog contrast.
  • Brede verstelbare standaard – Ook nieuw aan het OLED-model is een brede verstelbare standaard voor de tafelstijl, hierbij speel je in de tafelstijl vanuit elke gewenste kijkhoek. Klap de standaard uit en geef een controller aan een andere speler om samen of tegen elkaar op hetzelfde scherm te spelen, waar en wanneer je maar wilt.
  • Nieuwe houder met LAN-poort De nieuwe houder met een LAN-poort zorgt voor een stabiele online-ervaring door de bekabelde internetverbinding.
  • Systeemgeheugen In vergelijking met de normale Nintendo Switch is het geheugen in het OLED-model verdubbeld naar 64 GB. Je kunt dit uitbreiden met een compatibele microSD-kaart (wordt apart verkocht). Download je favoriete games en speel ze waar en wanneer je wilt.
  • Verbeterde audio – Door de ingebouwde luidsprekers met verbeterde audio voor de handheld- en tafelstijl geniet je van een helder geluid bij het spelen.

Speelstijlen van de Nintendo Switch…

Net als met de Nintendo Switch kunnen spelers met de Nintendo Switch (OLED-model) op de tv spelen en de Joy-Con-controllers delen om samen te spelen. En net als de Nintendo Switch en de Nintendo Switch Lite kun je de Nintendo Switch (OLED-model) overal mee naartoe nemen om te spelen waar je maar wilt. Op de Nintendo Switch (OLED-model) zullen spelers verbeteringen ervaren in alle drie de speelstijlen.

  1. Tv-stijl: Plaats de Nintendo Switch (OLED-model) in de houder om Nintendo Switch-games op de tv te spelen. Dankzij de ingebouwde LAN-poort hebben spelers een extra optie om een onlineverbinding te maken in de tv-stijl.
  2. Tafelstijl: Klap de standaard van het spelsysteem uit en gebruik het scherm om multiplayergames te spelen met de twee inbegrepen Joy-Con-controllers. De brede verstelbare standaard zorgt voor een stevige basis voor elke speelsessie. Ook kunnen spelers het spelsysteem in elke gewenste kijkhoek instellen, zodat altijd goed zichtbaar is wat er op het scherm gebeurt.
  3. Handheldstijl: Gebruikers kunnen het spelsysteem overal mee naartoe nemen in de handheldstijl en lokaal of online met vrienden spelen. Het OLED-scherm van 7 inch biedt intense kleuren en een hoog contrast.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

spelletjes-laptop-kind

Educatieve spelletjes voor kinderen

Vraag je je af hoe je het leren van je kinderen leuker kunt maken? Goed nieuws! In dit artikel gaan...
gamen

De perfecte gaming setup bouwen: zo doe je dat!

Veel gamers spenderen graag hun vrije tijd aan het spelen van verschillende games. Daarbij maakt het niet uit of je...
de forta

Gamen – Nieuwe headset met officiële licentie voor PS5 -consoles: de ‘Forta’

Na de release van de eerste headset met een officiële PlayStation®-licentie in 2020, de GXT 488 Forze voor PS4, presenteert...