Hieppp Hieppp Hoera, het is feest!

18 januari 2021

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar originele feestversiering? Neem dan een kijkje bij Hieppp. Hieppp is een superleuke webshop met een breed assortiment feestartikelen voor de geboorte (geboorteversiering, babyshower, kraamfeest of babyborrel), de eerste verjaardag, kinderfeestjes en traktaties. Van slingers, ballonnen en hangdecoraties tot bordjes, bekers, tafelkleden en bestek. Alles is hier aanwezig om van ieder feestje een groot feest te maken!

Feesttip: dinofeestje

HIEPPP feestversiering

Wanneer je een kinderfeestje wilt organiseren is het leuk om en thema te kiezen. Waar kiest je zoontje voor? Piratenfeest, Superheldenfeest, Ridderfeest, Astronauten feest, LEGO feest, Dinofeest? De feestelijke webshop Hieppp heeft een heleboel unieke thema’s met allemaal bijpassende bordjes, bekers, slingers, vlaggen, uitdeelzakjes, uitnodigingen en uitdeelcadeautjes. Met deze feestelijke decoraties maak je in een hand om draai het leukste feestje ever!

Favoriete kinderfeestjes voor jongens

Natuurlijk nu we in een pandemie zitten kunnen we niet zomaar ieder feestje geven wat we willen. Dus de feestjes moeten Corona proof zijn. Populaire kinderfeestjes op dit moment zijn de feestje die je thuis kunt geven voor kinderen onder de 12 jaar. Kies een leuk kinderfeest thema uit, welke past bij je kind en organiseer hier leuke spelletjes omheen. Het hoeft echt niet allemaal ingewikkeld en apart te zijn hoor. De jongens zijn al blij dat er weer iets te vieren valt!

Voetbal feestje

Is jouw kind dol op voetballen? Dan is een voetbalfeestje een inkoppertje. Je vindt hier de leukste feestartikelen voor een voetbal thema voor jongens en natuurlijk ook voor voetbal meisjes….

hiep, jongensfeest, legofeestje, feestartikelen

Lego feestje

Voor een Lego verjaardagsfeestje heeft Hieppp feestelijke decoraties die zeker in de smaak zullen vallen bij creatieve Lego kids.  Bordjes, slingers servetten en zelfs taartkaarsjes in Lego style. Maak zelf ook leuke traktaties met de uitdeelzakjes of doosjes in bijpassende kleuren. 

kinderfeest, astronautenfeest, space feest, hieppp

Astronauten feestje

Voor kinderen die avontuurlijk zijn en het heelal willen ontdekken is een feestje met de thema’s ruimtevaart of robot. De space feestlijn is voor echte astronauten die in de ruimte op zoek gaan naar nieuwe levensvormen zoals ufo’s, sterren, planeten en aliens. Stap in de raket en maak een reis naar nieuwe planeten. 

dino feestje, dino verjaardag, thema kinderfeest dino, dinosaurus, hieppp, feestwebshop, feestwinkel, kinderfeestje, dinosaurus feestartikelen

Dino feestje

Roar! Deze hippe dinosaurus feestartikelen en versiering zijn perfect voor een cool dino feestje. Ga met de kinderen op het feestje terug naar het dinosaurus tijdperk. Helemaal handig is het complete dinosaurus feestpakket. Hiermee ben je in een keer klaar en is alles in dino style. Ready to Party!

woodland kinderfeestje, woodland feest artikelen, woodland feest versiering

Woodland feestje

Voor kinderen die het leuk vinden om te gaan kamperen of in het bos wandelen is een Woodland thema, kampeer- of bosthema perfect. Bosdieren zoals de vos, eekhoorn, egel, hert en bomen, paddenstoelen, blaadjes of bloemen, je vindt hier leuke feestartikelen en versieringen die helemaal bij een bosdieren feestthema en de verschillende seizoenen (bijv. herfst of zomer) passen.

Party props & pinata’s

Om het kinderfeestje helemaal af te maken kun je ook party props of een piñata bestellen. Dit  is een vrolijk felgekleurd figuur (bijpassend bij het thema) en meestal gemaakt van papier maché of karton en is gevuld met snoepjes, cadeautjes, speeltjes en/of confetti. Onderaan de piñata hangen 8 touwtjes. Een van de touwtjes opent de piñata de andere zeven doen niets. Om de beurt mogen de kinderen aan een touwtje trekken. De pull-string piñata kan ook met een stok worden kapotgeslagen. 

Inspiratie kinderfeestjes

Wil je inspiratie opdoen voor jouw feestje, dan zit je bij deze leuke webshop ook goed. Hieppp heeft op pinterest meer dan 60 prikborden met originele tips en ideeën voor de leukste themafeestjes.

Bekijk de leukste feestversiering voor alle (kinder-) feestjes by HIEPPP:

WEBSHOP

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

piratenfeest

Een kinderfeestje in piratenthema, zo doe je dat!

Het geven van een kinderfeestje kan ontzettend veel kopzorgen geven. Wat ga je doen met de kinderen, wat serveer je...
djembe workshop kinderen

3x Leuke workshops voor kinderen

Ben je klaar om je innerlijke ritmische genie los te laten en een onvergetelijk muzikaal avontuur te beleven? We hebben...
6-Tips-1

De leukste kinderfeest uitjes tips

Yes het zit er eindelijk bijna aan te komen, de verjaardag van je zoon. Daar hoort natuurlijk een kinderfeest bij...