hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Feest hieppp, vliegtuigfeestje

Published on juli 4th, 2016 | by Colinda

0

Hieppp Hieppp hoera!

Heb je binnenkort iets te vieren en ben je op zoek naar originele feestversiering? Neem dan een kijkje bij Hieppp. Hieppp is een superleuke webshop met een breed assortiment feestartikelen voor de geboorte (geboorteversiering, babyshower, kraamfeest of babyborrel), de eerste verjaardag, kinderfeestjes en traktaties. Van slingers, ballonnen en hangdecoraties tot bordjes, bekers, tafelkleden en bestek. Alles is hier aanwezig om van ieder feestje een groot feest te maken!

minions, verschrikkelijke ikke, dispiccable me, feestversiering, verschrikkelijk ikke kinderfeestje

Piratenfeest, Superheldenfeest, Ridderfeest, Minions kinderfeestje, Astronauten feest, Monsterfeest, Disneyfeest, Rockstarfeest of Voetbalfeest? Hieppp heeft meer dan 40 unieke thema’s met allemaal bijpassende bordjes, bekers, slingers, vlaggen, uitdeelzakjes, uitnodigingen en uitdeelcadeautjes. Om je feest helemaal af te maken kun je ook party props of een piñata bestellen. Dit  is een vrolijk felgekleurd figuur (bijpassend bij het thema) en meestal gemaakt van papier maché of karton en is gevuld met snoepjes, cadeautjes, speeltjes en/of confetti. Onderaan de piñata hangen 8 touwtjes. Een van de touwtjes opent de piñata de andere zeven doen niets. Om de beurt mogen de kinderen aan een touwtje trekken. De pull-string piñata kan ook met een stok worden kapotgeslagen. 

Wil je inspiratie opdoen voor jouw feestje, dan zit je bij Hieppp ook goed. Hieppp heeft op pinterest meer dan 60 prikborden met originele tips en ideeën voor feestjes.

Bekijk en shop de leukste party items online bij:

Hieppp

hiep, jongensfeest-legofeestje-feestartikelen

Astronauten feest, kinderfeestje astronaut, astronaut traktatie_edited-1

Hieppp, kinderfeestje, kinderverjaardag, traktatietips

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.boyslabel.com/hieppp/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter3k

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook16k
  • GOOGLE1k
    https://www.boyslabel.com/hieppp
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter3k