Hippe uitnodigingen voor kinderfeestjes

3 augustus 2015

Hiep hiep hoera! Jouw kleine jongen is binnenkort jarig en natuurlijk wil je voor hem een super leuk verjaardagsfeest organiseren compleet met een passende uitnodiging. Bij Hallmark kun je online de leukste uitnodigingen maken voor een feestelijk verjaardagsfeest. Wij gaan op zoek naar hippe uitnodigingen voor kinderfeestjes.

De kids stuiteren allemaal al genoeg… tijd voor gezonder snoepgoed! >>

Hippe uitnodigingen voor kinderfeestjes

Zo zijn er verschillende thema’s en onderwerpen te vinden die de jongens fantastisch zullen vinden, zoals Planes en Cars, Spiderman, Disney, Star Wars of een eigen fotokaart. Maak je kinderfeestje uitnodiging extra persoonlijk met eigen teksten en leuke decoraties. Zo kun je in de tekst de feestlocatie, tijd en datum van het kinderfeestje en andere bijzonderheden kwijt en met één druk op de knop verstuur je de kaartjes naar al zijn vriendjes, vriendinnetjes en familie. Laat het feest beginnen!

hippe uitnodingskaartjes, kinderfeestje uitnodingskaartjes, leuke uitnodigingskaarten kinderfeestje, planes uitnodigingskaartjes

Hippe geboortekaartjes

De geboorte van je kind is het mooiste en meest bijzondere moment in je leven. Natuurlijk wil je dan ook de mooiste geboortekaartjes sturen wat ook bij jullie past. Je hebt vast al wel een idee van wat je wel en niet leuk vindt, maar zie je door de bomen het bos niet meer.  Maak een persoonlijk geboortekaartje geheel naar eigen wens. Zo ben je zeker dat het geboortekaartje van jullie kindje uniek en origineel is!  Bij Hallmark is geboortekaartjes bestellen heel eenvoudig. maken van een geboortekaartje heel gemakkelijk. Wanneer je een kaartje hebt gevonden van een bepaalde stijl die je aanspreekt kan je de voorkant van het desbetreffende geboortekaartje de decoraties, achtergronden en teksten aanpassen. Daarna kan je de teksten aan de binnenkant aanpassen. Zo ontwerp je een heel uniek en persoonlijk geboortekaartje!

Zelf kaartjes ontwerpen

Tip: Heb je een kaartje ontworpen? Bestel dan eerst een gratis proefdruk van je geboortekaartje om een goede indruk te krijgen van het eindresultaat. Zo kan je thuis op je gemak beoordelen of je geboortekaartje helemaal naar wens is, of dat je eventueel nog iets wilt aanpassen. Is de kleine geboren? Pas de definitieve gegevens heel makkelijk aan en plaats je bestelling.

De leukste feestartikelen voor een geslaagd kinderfeest  >> 

Leuke cadeauTIPS voor jongens >>

hippe geboortekaartjes, geboortekaartjes online bestellen, hallmark kaartjes

verjaardagskaart uitnodigingskaarten

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderfeest-uitjes-thuis-jongens-jongensfeest

Tijd voor een feestje! –> Kinderfeest inspiratie

Vaak is dit voor je kind toch wel het hoogtepunt van jarig zijn.. Kinderfeest! Lang wordt er naar uitgekeken en...
piratenfeest

Een kinderfeestje in piratenthema, zo doe je dat!

Het geven van een kinderfeestje kan ontzettend veel kopzorgen geven. Wat ga je doen met de kinderen, wat serveer je...
djembe workshop kinderen

3x Leuke workshops voor kinderen

Ben je klaar om je innerlijke ritmische genie los te laten en een onvergetelijk muzikaal avontuur te beleven? We hebben...