boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers hippe vloerkleden kinderkamer

Published on juli 2nd, 2019 | by Colinda

0

Hippe vloerkleden voor de kinderkamer

Lekker warm aan de voetjes, dat is een vloerkleed. Wanneer je uit bed stapt op een zacht tapijtje voelt toch wel heel aangenaam. Dat vinden wij fijn, maar onze kinderen natuurlijk ook. Ook kun je er zo lekker op spelen. Liggend op de buik met al het speelgoed om je heen, heerlijk toch?! Maar een vloerkleed doet nog veel meer. Dit zorgt voor sfeer op de kamer, en helemaal deze hippe vloerkleden voor de kinderkamer!

Hippe vloerkleden voor de kinderkamer

Meestal leggen we de focus bij het inrichten van de kinderkamer als eerste op de kindermeubels, behang of kleur van de muren. Maar wat als we nu eens als uitgangspunt een vloerkleed nemen. Wij hebben twee nieuwe merken gespot met hippe vloerkleden voor de kinderkamer die op de kamer van je zoon fantastisch zullen staan.

1. Vloerkleden van OYOY

Het hippe interieur label OYOY is opgericht door eigenaresse Lotte Fynboe. Zij is opgeleid aan de Deense ontwerpschool Teko in Herning en gespecialiseerd in interieur- en meubeldesign. Met “Less is more” als motto voor haar ontwerpen maakt ze hoogwaardige producten, speciaal gemaakt voor kinderen in prachtige kleuren en grafisch vormen.

oyoy vloerkleed lion, hippe vloerkleden kinderkamer, kinderkamer vloerkleed, vloerkleed leeuw

Wij zijn helemaal weg van dit leuke vloerkleed met leeuwenkop. De ronde vorm maakt de kamer zachter, de okergele kleur match perfect bij heel veel kleuren en geeft het meteen een hippe sfeer. Deze vriendelijke leeuw wordt graag het nieuwe vriendje van jouw kleintje!

oyoy vloerkleed adventure, auto vloerkleed, autobaan kleed, hippe vloerkleden kinderkamer

2. Vloerkleden van Nattiot

Wil je liever een iets rustiger ontwerp op de vloer van de kinderkamer? Dan zijn de vloerkleden van het Franse merk Nattiot misschien wel iets voor je. Zij hebben een enorm aanbod van tapijten, manden, kussens en andere kinderkamer decoratie welke allemaal op elkaar afgestemd zijn qua kleurgebruik en dessin. Ontwerpen waar een vleugje humor niet in mag ontbreken.

nattiot_kindervloerkleed, kidsdecoshop, jongenskamer, hippe vloerkleden kinderkamer

Wat vind jij van deze hippe vloerkleden voor de kinderkamer? Zie jij hem al liggen op de vloer in de slaapkamer van jouw kindje?

nattiot kindervloerkleed_kiki_zebra, zebra vloerkleed

Kidsdecoshop

Al deze hippe vloerkleden voor de kinderkamer komen van Kidsdecoshop. Hier vind je alles voor de aankleding van de kinderkamer. Van accessoires en decoraties tot behang, verlichting en veel meer. Alles om de kamertjes van onze kids om te toveren tot sfeervolle kinderkamers.

vloerkleed leeuw, vloerkleed kinderkamer, vloerkleed jongenskamer...

Comments are closed.

Back to Top ↑