boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderkleding zomer hoogzomer collectie, zomerkleding tygo vito

Published on maart 29th, 2020 | by Anne

0

Relax to the Max in Tygo en Vito

Als je zoon Max heet dan is een t-shirt met de tekst “ relax tot he max” natuurlijk nog gaver! En of Max hem kan chillen, nou zeker weten! Wij hebben deze toffe set uit de hoogzomer collectie mogen uittesten en hierbij onze eerlijke mening. De bloggers van Boyslabel laten jullie alleen kleding zien die zij ook echt zelf zouden dragen, uiteraard bedoel ik hun kinderen. Waarom? Niets is zo belangrijk als eerlijkheid. Jullie lezen graag eerlijke reviews lijkt mij. Als het klein valt of de stof niet helemaal fantastisch is dan zullen wij dat eerlijk vertellen. Dus deze set? Toen ik een Sneak Peek zag van de nieuwe collectie wist ik het, deze  set is voor onze Max.

Bekijk meer toffe jongenskleding setjes >>

Oeps, te klein shirt?

Toen wij de set ontvingen dacht ik eerst grmmbl, deze is te klein! Tygo en Vito ken ik als een merk dat wat smaller valt. Een shirt in maat 122-128 met een zoon van 130 cm, ik twijfelde. Maar gelukkig! Hij zit perfect. Nu is mijn zoon wel tenger, want het shirt is wat smaller. Hou je van een wat meer relaxte fit koop dan een maatje groter.

Het t-shirt heeft een leuke maar vrije drukke print in de kleuren lime green, neon oranje en donkerblauw. De donkerblauwe mouwen met de smalle pasvorm geven een beetje een retro fit. De achterkant is donkerblauw. De tekst Relax tot the Max in grote witte letters geven het een toffe uitstraling. Teksten en drukke prints op kleding zie je dit seizoen zeker meer en is een trend.

hoogzomer collectie, hoog zomerkleding jongen

Zet de zonnebril maar op

Bij deze vrolijke kleuren uit de hoogzomer collectie van TYGO en vito misstaat een coole zonnebril zeker niet! De oranje korte broek is van een heerlijke joggingstof. Max droeg vandaag een oranje trui maar de verbleekte bij deze kleur oranje. Knetter fel neon oranje! Wij houden er van hoor. De broek valt niet als een bermuda maar echt een beetje langer. Heel fijn want kunnen ze er lekker lang mee doen! Niets zo vervelend als zomerkleding die in januari gekocht is en in juli te klein blijkt te zijn. Om de broek mooi te houden zou ik hem wel apart wassen. Deze broek heeft fijne zakken en een aantrekkoordje en valt slimfit.

Style inspiratie: Get the Look jongens kleding >>

oranje korte broek jongen

Dit vind jij vast ook leuk: zomerkleding voor jongens >>

hoogzomer collectie, hoogzomerkleding jongen, tygovito

Over Tygo en Vito

Tygo en Vito in Nederlands trots! Een heerlijk merk voor de jongens wat is begonnen als jeansmerk.

De collecties van dit jeansmerk zijn vrolijk, makkelijk te dragen en heel betaalbaar. Zo kost het T-shirt uit de review 19,99. De kleding voor actieve jongens is verkrijgbaar vanaf maat 92 t/m 152. Hun spreuk see you nexterday zie je vaak terug in hun kleding. In deze hoogzomer set kunnen we relaxen to the max. Gedwongen doen we dat in en rond het huis, straks gaan we weer heerlijk van onze vrijheid genieten en rennen in een duinpan!

tygo en vitohoogzomer collectie...

Comments are closed.

Back to Top ↑