Made with love

29 mei 2013

Voor de allerkleinsten is speciaal het label House of Jamie gemaakt. Stijlvolle en tijdloze ontwerpen van zeer hoge kwaliteit voor babyverzorging, slapen en onderweg met een minimalistische uitstraling. De zachtste dekentjes, de mooiste badcapes, aankleedhoezen, voedingskussenhoezen, slabbertjes en spenendoekjes om jouw kindje heerlijk mee te verwennen. Deze mooie babyproducten zijn bedacht en ontwikkeld door Barbara Gouka. Ze zocht een stijl voor haar babykamer die moeilijk vindbaar was en creëerde daarom haar eigen exclusieve maar betaalbare collectie. In eerste instantie voor haar kindje Jamie, maar inmiddels beschikbaar voor kleintjes van 0 tot circa 4 jaar.

House of Jamie

House of Jamie

Alle producten van House of Jamie zijn zeer herkenbaar door de minimalistische stijl, het steeds terugkerende strikje en door het gebruik van mooie stoffen in rustige kleuren zoals natuur- en zandtinten. Veel items zijn ‘double face’ uitgewerkt, waardoor ze keerbaar en dus bruikbaar aan twee kanten zijn. Deze producten zijn gemaakt om je kleintje in te verwennen en te vertroetelen.

Bijzonder is de  limited Black and White uitvoering. Mooi witte items uitgevoerd met het zwarte strikje. Dutch design, made with love for the little ones. Bekijk alle producten in de webshop >>>

 babyproducten met strike, slap met strike 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

kinderstoelen

Deze babyspullen zijn niet te missen in de keuken

Wanneer je je eigen gezin gaat stichten denk je veel na over dingen die hoe je ze later wil gaan...
ouderschap-ouders-tips

6x tips voor nieuwe ouders

Ben je nog maar pas mama of papa geworden, of komt de bevalling nu wel heel dichtbij? De komst van...
image-1

Zo bereid je je voor op de komst van je kindje

Je wilt je natuurlijk zo goed mogelijk voorbereiden op de komst van je kindje. Of het nu je eerste kindje...