Hubelino knikkerbanen bouwen

17 november 2016

Ken je het nieuwe speelgoed van Hubelino al? Met de kleurrijke bouwstenen bouw je de coolste en grootste Hubelino knikkerbanen in heel veel variaties. De stenen zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en is, mede door de grote snelheid die de knikker kan bereiken, ontzettend leuk en dynamisch om naar te kijken. Bij het maken van een bouwwerk ontwikkelen de kinderen hun motoriek, creativiteit en ruimtelijk inzicht. Je kunt het speelgoed binnen en zelfs buiten gebruiken op tafel, op de vloer of zelfs  in de zandbak en waterbaan.

Lees ook onze Hubelino review >>

Hubelino knikkerbanen

Combineren met DUPLO

De jonge bouwer kan beslissen of het een grote of een kleine baan bouwt en hoe deze verloopt en er uit komt te zien. De kleinste baanset heeft 30 onderdelen om een heuse knikkerbaan mee te maken en ideaal verder te combineren met Duplo blokken en andere systemen. De basis Hubelino Bouwset heeft 106 onderdelen en twee grondplaten. Hiermee is een prachtige baan te maken. De unieke witte stenen en de 9 gekleurde ronde onderdelen van de knikkerbaan maken het origineel en heel afwisselend.  Met meer dozen is een steeds grotere knikkerbaan en talloze combinaties op te zetten.

Hubelino is leuk voor jong en oud. Het bouwen van een knikkerbaan naar eigen ontwerp is namelijk nog een hele uitdaging. Het bouwen van een knikkerbaan via de stap voor stap handleiding is al te realiseren voor kinderen vanaf 6 jaar. Natuurlijk is het rollen met de knikkers al weggelegd voor de jonge kinderen vanaf 4 jaar.

Hubelino bouwstenen

De Hubelino bouwstenen bestaan uit felgekleurde losse onderdelen die te klikken zijn op bestaande bouwstenen van andere merken zoals Duplo en dat is een groot voordeel. De jongens hebben vast nog wel een doos of mand vol Duplo op zolder staan waar niet meer mee gespeeld wordt, omdat ze zich hier eigenlijk te oud voor voelen. Hoe leuk is het om deze Duplo weer te voorschijn te halen en te combineren met de Hubelino bouwstenen om zo een MEGA KNIKKERBAAN te bouwen!?!  Wedden dat de kids hier uren zoet mee zijn!

Zeg nou zelf, een knikkerbaan blijft toch leuk, zeker als je je oude Duplo weer te voorschijn kan halen om een nog mooiere knikkerbaan te maken.

Bekijk en shop hier alle knikkerbanen

Meer leuk speelgoed voor jongens >>

Lees ook: leukste cadeau voor peuter jongens >>

Hubelino, Hubelino knikkerbanen, Hubelino speelgoed, jongensspeelgoed, Duplo, jongenscadeau

hubelino knikkerbanen
Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

IMG_8841-1

Buitenspelen met spekkopergames

Kinderen zitten al heel snel binnen op hun schermpjes. Als ik naar mezelf kijk was ik vroeger veel meer buiten...
donald duck puzzel

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen.

Puzzelen, puzzelen en nog eens puzzelen. Onze zoon is er gek op! Met zijn 3 jaar, begint hij er een extreem...
Donald duck puzzel

Puzzelen in de kerstvakantie! + Winactie

Bij ons thuis echt een traditie. Puzzelen in de kerstvakantie. De kerstvakantie is toch zo’n vakantie waar meestal al genoeg...