hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kinderfilms huisdiergeheimen 2, filmpremiere, premiere huisdiergeheimen 2

Published on juni 3rd, 2019 | by Yasmin

0

Naar de première van Huisdiergeheimen 2

Huisdiergeheimen 2 is de nieuwste film van de makers van o.a de Minions. Afgelopen zondag was de familie première in Pathé Arena in Amsterdam en wij mochten erbij zijn! 

Huisdiergeheimen 2

Toch wel bijzonder om bij zo’n première aanwezig te mogen zijn, want ook de stem acteurs zijn hierbij aanwezig. Wij hebben er dan ook echt zin in! Huisdiergeheimen 1 vonden wij super leuk en na de aankondiging van deel 2 keken wij dan ook echt uit.

huisdiergeheimen 2, filmpremiere, premiere huisdiergeheimen 2

Een heleboel BN’ers

Bij aankomst zien we een hoop mensen en een heuse rode loper. Een mooie ballonnentoog, fotografen en BN-ers. Binnen aangekomen krijgt iedereen een ijsje aangeboden, wel zo lekker gezien de temperatuur en kunnen we plaatsnemen op de trap voor het podium.
We hebben een mooi plekje vooraan en de jongens kijken hun ogen uit.

Xavi zijn favoriet Jandino Asporaat zien we dan al gauw naast het podium verschijnen. Hij is de stem van Sneeuwbal, het schattige maar hysterische konijn en past hier wat ons betreft perfect bij! Karin Bloemen is de stem van Chloë, de luie kat. Fedja van Huêt is de trouwe terriër Max. Peggy Vrijens is Gidget, het schattige dwergkeeshondje. Frank Lammers is Duke, de knorrige bastaard. Ook mopshondje Mel (dj Hardwell) is weer van de partij. En nieuwe avonturen vragen ook om nieuwe dieren o.a Edsilia Rombley als het Shih Tzu hondje Madelief en Huub van der Lubbe is de stoere Bolster.

De film

In deze film volgen we de nieuwe avonturen van al deze grappige dieren en zie je wat ze doen als wij er niet bij zijn.

Het was echt een feestje om bij deze première aanwezig te zijn. De goodiebag, zak popcorn en flesje drinken op de stoel maakte het helemaal compleet. Blije gezichten al voordat film begint en een nog grotere smile na de film.

De film Huisdiergeheimen 2 boeit van het begin tot het eind en ook als je deel 1 niet hebt gezien zal je je niet vervelen.
En voor ons was sneeuwbal (Jandino) dan ook echt de de uitblinker van het verhaal, de jongens maar ook ik hebben dubbel gelegen om dit hysterische konijn.

Kortom volgens ons is deze film een dikke aanrader!!

Wil jij de film Huisdiergeheimen 2 ook graag zien? Win bioscoopkaartjes bij ons op Boyslabel. 

huisdiergeheimen 2, filmpremiere, premiere huisdiergeheimen 2
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kinderkleding, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen winter 2019-2020, hippe jongenskleding, winterkleding jongens, feestkleding jongens, kerstkleding jongen, feestkleding jongen, colbertjasje jongen, zwart hoedje jongen,, nette jongenskleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jjongenskleding, hippe jongenskleding, boyslabel, get the look boys, boysfashion, feestkleding jongens, kindermodeblog

 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  shoesme jongensschoenen de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
  Ad Square jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting
  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires jongenstassen
  muurstickers kinderkamer jut en juul kinderkamer accessoires