Ik leer lezen met Zwijsen

13 februari 2023

Leren lezen wordt nog leuker met deze boeken voor beginnende lezers. Paul van Loon, Bette Westera, Manon Sikkel, Yorick Goldewijk en nog veel meer andere schrijvers werkten mee aan de nieuwe serie Ik leer lezen met Zwijsen. De verhalen zijn zo herkenbaar dat het moeilijk wordt om de boeken neer te leggen! Oefen thuis en op school met dit leuke leespakket.

www.zwijsen.nl

– Wist je dat door kinderen boeken te laten lezen die ze leuk vinden, hun niveau stijgt –

Over deze serie

Als kinderen leren lezen gaat er een nieuwe wereld voor hen open. Maar leren lezen betekent ook: veel leeskilometers maken. Daarom ontwikkelde Zwijsen in samenwerking met leerkrachten en boekhandels de nieuwe AVI-serie ‘Ik leer lezen met Zwijsen’. Met de boeken in de serie oefenen kinderen zelf met lezen. De serie bestaat uit 18 boeken in totaal, van AVI Start tot en met AVI E4. Deze nieuwe serie verschijnt in februari 2023. Hou deze pagina in de gaten voor meer informatie.

Leuke kinderboeken vind je hier.

Zo werkt het

In het pakket vind je 18 boekjes op verschillende AVI-niveaus (AVI start tot en met AVI E4) Laat kinderen oefenen met lezen door hen een boek aan te bieden dat aansluit bij hun leesniveau en interesse. De boeken in het pakket zijn vooral geschikt voor kinderen van 6 tot 8 jaar.

Diverse thema’s

Het pakket groeit mee met de leesvaardigheid van het kind. Kinderen kunnen de boeken vanaf het begin meteen helemaal zelf lezen. De serie bestaat uit verschillende thema’s als piraten, robots, dansen, detective, dieren, gamen, avontuur, school en humor. Zo is er voor ieder kind wat wils.

Bij elk boek een werkblad

Bij elk boek vind je een werkblad met leuke opdrachtjes over het verhaal. Een fijne manier om te toetsen of kinderen ook begrijpen wat ze hebben gelezen. Op deze manier stimuleer je het leesbegrip van de kinderen.

Inhoud pakket – Ontdek de hele serie

Het pakket bestaat uit een basisassortiment van 18 titels, variërend van boeken voor de echte starters met alleen woordjes en op de niveaus AVI start en AVI M3 en boeken voor kinderen met al iets meer leeservaring op de niveaus AVI E3, AVI M4 en AVI E4. De boeken zijn bedoeld voor alle kinderen die leren lezen. Een heb je de basis van het lezen gelegd, dan gaat er daarna een wereld van boeken (en kennis) voor iedereen open.

“Het moment waarop je voor het eerst iets kunt lezen is een van de grootste ontdekkingen van je leven en de start van leesplezier. Dat moeten we vasthouden met leuke en uitdagende boeken.”

– Paul van Loon –

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

DSC06059.jpg

Boekreview – ACTIEGAST – Vakantie op de maan + winactie

Yeah we mochten weer een boekreview doen en deze keer van het boek ‘Actiegast – Vakantie op de maan’ van...
Boekreview-Pretpark-1

Nationale voorleesdagen + onze favoriete boeken

De nationale voorleesdagen komen er weer aan. Van 24 januari tot en met 3 februari staat het voorlezen centraal voor...
20240110_142054

Boekreview – Wonka

Willy Wonka, wie kent hem niet? De eigenaar van de chocoladefabriek waar alles kan! Ijs dat nooit smelt en zingende...