boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding stoere jongens oufit, boys outfit inspiration, boysstyle, indian blue jean review

Published on januari 27th, 2020 | by Manja

0

Indian (Blue Jeans) summer + WINACTIE

Soms ben je gewoon weer toe aan wat kleur in de kasten van je kids, zeker begin het nieuwe jaar, is die drang sterk bij mij. Indian Blue Jeans heeft weer een geweldig stoere collectie, met lekkere knal kleuren. Houd je het liever wat rustiger? Dan is het rood of navy ook zeker een aanrader. Noah en ik kozen voor een knal sweater met een mooie grijze skinny jeans, No guts No story! En extra leuk, ook jullie kunnen deze set winnen, lees je mee?

Aanrader: Boys Favourites >>

stoere jongens oufit, boys outfit inspiration, boysstyle, indian blue jean review

Super toffe collectie

Langzaam stromen de pre spring/zomer kinderkleding collecties binnen. We zitten natuurlijk nog in de winter modus, maar het is altijd fijn om te fantaseren, over het voorjaars zonnetje, en bijbehorende voorjaarskleding. En natuurlijk met-zonder jas 😉 naar buiten. Met deze set schijnt je eigen zonnetje alvast, want het kan meteen gedragen worden.

Gespot: De eerste zomerjassen voor jongens >>

Indian Blue Jeans review

De sweater die Noah draagt is neon geel met navy. Lekker knal en opvallend, en ook nog eens heel stoer!  Er staat een tekst op de mouwen, en op de borst in het klein Indian, wat ik fijn vind aangezien ik zelf niet hou van enorme merk namen op kleding, maar dat is uiteraard geheel smaak verschillend.

Indian Blue Jeans review, indian blue jeans, stoere jongenskleding, indian blue jeans zomer 2020, boyslabel review, jongensmode review

Toffe sweater

Een mooie smalle jeans vinden voor Noah valt vaak niet mee, dus ik keek op de site van Indian blue jeans naar de verschillende fit’s, er staat goed beschreven hoe het valt en zo werd mij al snel duidelijk welke jeans afvielen. Ik besloot voor de flex skinny jeans te gaan, in een mooie grijze kleur, en ideaal te combineren met vrijwel elke kleur. Wij zijn blij met deze fijne jeans in de kast.

We ontvingen bij deze set ook nog een aantal passende armbandjes (elastiek) die bij Noah enorm in de smaak vielen, ze moesten allemaal om!

stoere jongens sweater, swaeter indian blue jeans, neon sweater jongen

Hoe valt de kleding van Indian Blue Jeans

Noah is nu rond de 127 en draagt hier kledingmaat 128 bij een smalle bouw. Het valt goed op maat, tot iets ruimer. Noah heeft nog genoeg groeiruimte en gaat veel plezier van deze kledingset hebben.

indian blue jeans, kinder spijkerbroek, grijze jeans jongens

Indian Blue Jeans geeft vorm aan die identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Met kwaliteitskleding en opmerkelijke looks. Mooi voor het zelfvertrouwen. Kids with guts!

WINACTIE

Vind jij deze set ook geweldig? Neem dan zeker een kijkje naar de stoere collectie van Indian Blue Jeans. Wij konden amper een keuze maken, zou vrijwel alles wel in de kast van mijn jongens willen hebben. Of doe mee met onze winactie op Boyslabel waarbij je deze kinderkleding kunt winnen >>

boys will be boys, echte jongens, jongen

Boys will be Boys, ook tijdens deze Indian Blue Jeans review 😉

kinder spijkerbroek, grijze jeans jongen

indian blue jeans, kinder spijkerbroek, grijze jeans jongens

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑