Ad SquareAd Square


Fashionblog get the look, winter 2017-2018

Published on oktober 12th, 2017 | by Mi-choe

0

Winter met IBJ: voor als stoer een understatement is

Deze winter gaan de jongens knallen. De campagne foto’s van de herfst/winter collectie van Indian Blue Jeans bewijzen dit maar weer eens. IBJ zorgt er voor dat er geen ruimte is voor winterdipjes. Met de stoere rock’n roll look weet je zoon in ieder geval zeker dat hij opvalt. En dat tikkie ‘Grunge’ zal de meiden zeker niet ontgaan.

Indian Blue Jeans winter time       

Jongens die weten wat ze willen gaan er voor. En daar houdt Indian Blue Jeans van. Deze ‘College’ look staat iedere jongen geweldig, het gaat namelijk niet om je haar- of huidskleur, maar om wat je uitstraalt. En deze mooie kledingstukken maken in één klap een stijlvolle jongeman van jouw knul en dat straalt zelfverzekerdheid uit.

Geen winter zonder goede denim

Goede jeans zijn onmisbaar in een jongenskledingkast. En kwaliteit is hierbij natuurlijk enorm belangrijk. Boys will be boys, dus alles moet tegen een stootje kunnen. De denim van IBJ is wat jongens zelf aan willen trekken en wat moeders waarderen in een jeans. Mooie pasvorm, gave washings en goede kwaliteit. Aan de details kun je zien dat het Nederlandse kidsfashion label een echt jeansmerk is. Opvallende omslag, branded buttons, of de jog denims. Van Rock’n Roll tot aan de ‘College’ look, voor iedere stijl is er denim.

Sportief zonder echt te sporten

Wie houdt er niet van de sportieve bomberjacks, sweatpants en de Indian Blue Jeans cap? Met deze kleding oog je een tikkie nonchalant en toch actief tegelijkertijd. Op zoek naar een ‘Preppy’ stijl? Combineer dan eens een army sweater met een denim blouse of een mooie, rode sweater met een zichtbare, geruite kraag.

Deze winter gebruikt het stoere kinderkledingmerk Indian Blue Jeans veel warme kleuren voor de jongens. Bordeaux rood, warm groen, navy blue, grijs en gelukkig ook heel veel in army kleuren.

De wintercollectie van Indian Blue Jeans is enorm uitgebreid en divers. Maar één ding is zeker: de jongens gaan opvallen en dat is helemaal terecht.

Bekijk en shop deze geweldige Indian Blue Jeans winter collectie o.a. bij:

Kixx-online.nl

Lees meer: winter kinderkleding >>

Get the look Boys >>

Lees ook: Indian Blue Jeans meisjescollectie >>

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑