Ad SquareAd Square


Kleding Indian Blue Jeans, hippe jongenskleding, ibj zomer, boyslabel

Published on februari 12th, 2018 | by Colinda

0

Life is an adventure, so be prepared…

Life is an adventure, so be prepared…  Onze kids willen hun grenzen verleggen, laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Iedere dag weer. Het leven is een groot avontuur. Ze willen de wereld intens beleven, creëren hun eigen pad, dit alles met een gezonde dosis nieuwsgierigheid. Problemen zijn er niet, alleen uitdagingen! Let’s go on a adventure with Indian Blue Jeans!

Indian Blue Jeans voor avonturiers

Indian Blue Jeans, hippe jongenskleding, ibj zomer, boyslabelThe boys laten dit seizoen hun sportieve en avontuurlijke kant zien en waarin kan dat beter dan denim. Denim is zoals altijd de basis van de Indian Blue Jeans collectie. Zomer 2018 biedt voor de jongens nu ook een ‘Super Skinny Fit’ denim! Deze zomer biedt IBJ ultiem comfort…geen denim meer zonder stretch!

Bij de jongens zien we mooie lichte wassingen met damaged & repaired details en used denims in diverse tinten, zowel in blauw als grijs. Ook zien we de knitted denim terug in de collectie. Vele subtiele details brengen de jeans naar een hoog niveau. Denk hierbij aan printed pocketings, en contrast stitchings… Geweldig te combineren met een retro style t-shirt of een high performance sweat! Maak het af met een stoere cap en je bent klaar om op avontuur te gaan! Go wanderluster!

Sports & retro

Key items zijn deze zomer de sportieve styles. High impact sportswear trends combineer je super met je stoere denim. Binnen deze trend zien we veel fluor tinten, als orange, lime en green, naast de hoofdkleuren Navy, Army, Risk Red, Grey Melange, Aqua, Royal Blue.

Voor de sportieve boys is er deze zomer de cut&sew colourblocking trend. Stoer als crewneck, maar ook als t-shirt veel gezien. Details maken de collectie: minimale graphics, sportstapes, taped zippers, high density prints en ook nieuw: reflector prints! Combineer een printed sweatshort met een striped longsleeve… Knoop in de avond je hooded sweat om je middel en combineer dit met een cap! Jou kan niets gebeuren!

Musthaves binnen het Wanderluster thema zijn de retro styles. Nieuw zijn de styles met een knipoog naar de surfwereld met regenboog prints. Uiteraard ontbreken de vernieuwde camouflage prints en de kleur army niet binnen dit thema!

Voor kids with guts!

Kleding geeft vorm aan de identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Draag je kleding waar je je goed in voelt, dan straal je dit ook uit. Goed voor je zelfvertrouwen. Indian Blue Jeans brengt opmerkelijke looks in combinatie met betaalbare kinderkleding. Coole jeans met super pasvorm, sweatpants, hippe sweaters, hooded sweatvesten en originele shirts zijn de eerste items die nu verkrijgbaar zijn.

Bekijk en shop de eerste levering van deze hippe kinderkleding collectie oa bij:

Kixx-online

Indian Blue Jeans, hippe jongenskleding, ibj zomer, boyslabel

Meer jongenskledingblogs >>

Indian Blue Jeans, hippe jongenskleding, ibj zomer, boyslabel

Indian Blue Jeans, hippe jongenskleding, ibj zomer, boyslabel

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑