Have an awesome adventure with IBJ

8 januari 2020

De Indian Boys & Girls zijn klaar voor een nieuwe uitdaging! En met deze toffe nieuwe collectie moet dat zeker gaan lukken! Ben jij klaar voor de eerste toffe items uit de nieuwe collectie van Indian Blue Jeans?!

Meer jongenskleding >>

Indian Blue Jeans

Who’s in? Dit seizoen draait het bij Indian Blue Jeans allemaal om het letterlijk verleggen van de grenzen. The city as a playground! Ga het avontuur aan met je vrienden. Are you ready for some fun? Welke bestemming het ook wordt, als jeans-related merk zit er altijd wel een passende outfit bij. Deze collectie zit weer vol stoere items voor de perfecte outfit. Voor welke challenge dan ook! Have an awesome adventure!

indian blue jeans spijkerbroek, stoere kinderspijkerbroek

IBJ dudes

De IBJ dudes maken hun fashion statement dit voorjaar met gave kleurcombinaties en stoere prints. Combineer coole sweatpants met een gestreepte tee of beat the streets in je favo denim met een comfy vest. Show them who’s the cool kid!

4 leveringen

Deze nieuwe kledingcollectie zal in vier delen worden geleverd, waarbij de 1e levering plaatsvindt in half december 2019, 2e levering eind januari 2020, 3e levering eind februari 2020 en 4e levering eind maart/begin april 2020.

Indian Blue Jeans; voor kids with guts!

Kleding geeft vorm aan de identiteit en stimuleert kids om zichzelf te ontplooien. Draag je kleding waar je je goed in voelt, dan straal je dit ook uit. Goed voor je zelfvertrouwen. IBJ brengt opmerkelijke looks in combinatie met betaalbare kinderkleding. Coole jeans met super pasvorm, sweatpants, hippe sweaters, hooded sweatvesten en originele shirts zijn de eerste items die binnenkort verkrijgbaar zijn.

Bekijk en shop deze hippe kinderkleding collectie:

Shop online

indian blue jeans

 

Bekijk ook: meisjeskleding op  Girlslabel >>

Meer jongenskledingblogs >>

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...