boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Review kleding Waarom is verkleden goed voor de ontwikkeling van mijn kind, indianenpak, souza, verkleden, review boyslabel

Published on februari 12th, 2019 | by Anne

0

Een ridder of een draak, met souza for kids is het raak!

Vandaag ben ik een vuurspugende draak die het monster van de huiskamer is. Morgen ben ik de ridder die mijn moeder uit de keuken bevrijd! Met verkleden kan je kind alles zijn wat hij maar wil. Daarbij stimuleert verkleden de fantasie. In dit blog vertel ik wat over verkleden, waarom is verkleden goed voor de ontwikkeling  van je kind en uiteraard over carnaval! En laten wij een geweldig mooie verkleedoutfit zien.

Is verkleden goed voor de ontwikkeling?

Als een kind zich verkleed, voelt het zich meteen dat karakter en gaat daar dan ook naar acteren. Acteren is eigenlijk kopiëren en kopiëren? Daar leren kinderen van. Als ze bijvoorbeeld samen politieagent spelen is er ook een boef nodig. Ze gaan de rolllen verdelen en samen een verhaal maken. Met het naspelen kunnen ze veel emoties naspelen en dat werkt ook nog als een spiegel. Het gaat soms flink te keer als ze hier in hun spel opgaan! Maar wat is er nu heerlijker dan luisteren naar dit spel. Vaak krijg ik ook nog een mooie voorstelling te zien

Alaaf!

1x per jaar mogen ook de ouders verkleed zijn. Dan vieren we 4 dagen lang carnaval! Een groot fantasie feest, 4 dagen ontsnappen uit de gekte van het dagelijks indianentooi, indianenkostuum, verkleedkleding indiaanleven. Van oudsher  is het je nog even laten gaan voor je gaat vasten. Want dat is eigenlijk wat er met carnaval gevierd word. 40 dagen na de carnaval vieren we dan Pasen. Ik zelf kom uit het zuiden en daar is het toch wel een must om je te verkleden met Carnaval. Ik heb zelf altijd het idee hoe zuidelijker je gaat hoe mooier verkleed. Bij mij ontbreekt het wat aan tijd en nieuwe “pekskes” naaien zit er niet in. Gelukkig zijn er ook prachtige kostuums te koop.

Cowboys en indianen

Zo hebben wij hier het mooie indianenpak van SOUZA for kids. Dit is geen flut verkleedkleding! Ik heb wel eens eerder online verkleedkleding besteld maar dat kwam volgens mij direct van een niet nader te noemen groot handel uit China. Nee dit is echt een prachtig kostuum, gemaakt van degelijke stof, 100% katoen en goed dik. Op de top zitten prachtige borduursels en zelf een tikje nepbont om het geheel nog realistischer te maken. En de broek? Die heeft zelfs knoopgaten elastiek! Dus hij is verstelbaar. Wat wel zo handig is, want de maatvoering is zo gemaakt dat je er een tijdje mee kan doen.

De Taregan indianenoutfit is geschikt voor kinderen van:
– 3-4 jaar met een lichaamslengte van 98-104 cm.
– 5-7 jaar met een lichaamslengte van 110-122 cm.
– 8 tot 10 jaar of met een lichaamslengte van 128 tot 140 cm.

Onze Beau valt er dus precies tussen met zijn 1.07 cm. We kozen voor de maat 5-7.,Het is wat ruim maar niet erg. Met de optocht is het vaak erg fris buiten en nu kan dit prachtige pak gewoon over de kleding en jas aan. Ik zoek voor de optocht altijd outfits die passen over de jassen heen zodat je het lekker warm hebt. Deze zag ik ook nog bij Souza en die is ook erg geschikt!

Het leuke is dat ik nu dus als Hiawatha kan gaan~! Deze outfit laten wij hier zien  in een mooie combinatie met echt een prachtige indianentooi! Dat maakt het helemaal af! En na de carnaval, gaat deze in de verkleedkist. Als ik de kans krijg want deze outfit zat zo lekker dat hij vandaag niet meer uit mocht!

Waarom is verkleden goed voor de ontwikkeling van mijn kind, indianenpak, souza, verkleden

Waarom is verkleden goed voor de ontwikkeling van mijn kind, indianenpak, souza, verkleden, review

Waarom is verkleden goed voor de ontwikkeling van mijn kind, indianenpak, souza, verkleden, review

 

Pas op voor Leeuwtje Noud in zijn leeuwen verkleedset >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑