boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers industriele kinderkamer, stoere jongenskamers, lockerkasten

Published on januari 11th, 2021 | by Colinda

0

Industriële kinderkamer looks, stoer en hip!

Wil je zoon ook zo’n stoere industriële kinderkamer. Maar heb je geen idee hoe je dit gaat aanpakken, want je woont helaas niet in een mega loftwoning waar je van die grote doorleefde meubels en metalen accessoires kwijt kunt. Laat je inspireren door deze stoere jongenskamer voorbeelden. Natuurlijk hoef je deze kinderkamers niet precies na te maken. Het is juist leuk om de items die jij leuk vindt eruit te halen en deze toe te passen in de kamer van jouw zoon. Dan heeft jouw zoon binnenkort ook zo’n stoere industriële jongenskamer.

Bekijk meer thema kinderkamers >>

industriele kinderkamer, stoere jongenskamers, lockerkastenPraktische tips voor een industriële kinderkamer

Voor een industriële kinderkamer begin je met de basis van de kamer; de muren. Een muur in de industriële kamer geef je een ruig uiterlijk met – heel simpel – verf in metallic grijs. Onder deze verf kan je eerst een paar lagen magneetverf doen. Met leuke magneten hangt je kind zo alles aan de muur.

Kies je liever voor behang op de kinderkamer? Dan is een behang met bakstenenmuur look of metallic letters op een grijze achtergrond natuurlijk heel cool. Of wat dacht je van fotobehang met de stad New York erop? Zoals een grote afbeelding van een prachtig uitzicht, de skyline met een groot aantal wolkenkrabbers of een New Yorkse straat met brandtrappen, verkeersborden en vuilnisbakken. Ga je voor een industriële kinderkamer, dan zijn deze soorten behang zeer geschikt.

Industriële meubels

Natuurlijk horen op de industriële kinderkamer ook stoere kinderkamer meubelen. Denk aan een stoere lockerkast, dit geeft de slaapkamer direct een industriële look. Een metalen bed of steigerhouten bed, een oude kist als nachtkastje en een oude schoolstoel of metalen krukje voor bij het bureau maken deze look compleet.

Stoere opbergers en accessoires

Waar laten we alle zooi? In stoere metalen opbergtonnen of opbergmanden natuurlijk. Super stoer op de jongenskamer en ze kunnen er al hun speelgoed, auto’s en lego in opbergen. Deze opbergers zijn mooi voor het oog en benadrukken de industriële look. Ook metalen accessoires, opbergrekjes en metalen lampen horen thuis in deze stoere slaapkamer.

Zorg er wel voor dat deze kinderkamer niet te kil en koud overkomt. Al dat grijs en metaal kan soms hard overkomen. Voeg wat hout en natuurlijke materialen en warme tinten toe, zodat het toch een gezellige sfeer krijgt. Natuurlijk mogen een paar mooie posters, een tof dekbedovertrek, leuke kussens en veel persoonlijke spullen niet ontbreken op een fijne kinderkamer. Industrieel betekent niet altijd ook grijs en saai. Voeg hier en daar wat kleuren als geel, blauw en groen toe voor een echte industriële kinderkamer.

Meer jongenskamer voorbeelden >>

Bekijk ook het leukste jongensbeddengoed

industriële kinderkamer, tienerkamer, jongenskamer, kinderkamer jongens, jongenskamerstoere , jongenskamer, stoere kinderkamer

Stoere lampen voor een industriële kinderkamer look

industriele kinderkamer, industriele jongenskamer

industriele kinderkamer, industriele jongenskamer

Toffe industriële kinderkamer

Tags: , , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑