boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kinderfilms

Published on juli 16th, 2015 | by de redactie

0

Jack bestelt een broertje

De eigentijdse en hartverwarmende familiefilm JACK BESTELT EEN BROERTJE, van de makers van Hartenstraat, is vanaf nu verkrijgbaar op DVD, Blu-ray en Video on De mand. In de bioscoop heeft de vrolijke film ruim 120.000 bezoekers getrokken en hiermee de status van Gouden Film behaald. Georgina Verbaan (Hartenstraat, De Marathon) en Jelka van Houten (Jackie, Midden in de Winternacht) spelen de hoofdrollen van de moeders Lea en Sanne in deze kleurrijke film waarin hun zoontje Jack heel graag een broertje wil. De hoofdrol van Jack wordt gespeeld door de innemende, jonge debutant Matsen Montsma. De film heeft verder nog een sterrencast met acteurs als Patrick Stoof, Gijs Naber, Tygo Gernandt, Lies Visschedijk en Eva van de Gucht. Anne de Clercq (Feuten, Floor Faber, S1ngle) heeft de regie op zich genomen en heeft samen met Anne Barnhoorn (Aanmodderfakker) het scenario geschreven.

JACK BESTELT EEN BROERTJE is verkrijgbaar op DVD, Blu-ray oa. bij Bol.com >>>

————————jack-broertje

Verhaal
Jack (8) heeft twee moeders, is enig kind en kan slecht alleen zijn. Jacks grootste wens is dan ook een broertje. Maar dit broertje komt er maar niet. Hoe vaak hij zijn moeders er ook om smeekt. Uit protest heeft Jack twee konijnenoren opgezet, die hij pas afzet als zijn moeders hem geven wat hij wil. Als Jack ontdekt dat zijn moeders hem via internet besteld hebben, gaat er een wereld voor hem open. Hij kan dus gewoon zelf een broertje bestellen! Dit besef resulteert in een reis vol wonderlijke ontmoetingen met de meest vreemde figuren, waarbij Jack ontdekt dat hij zelf eigenlijk best leuk gezelschap is.

Jack-Bestelt-Een-Broertje-Trailer-740x540

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑