boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding jake fischer kinderkleding, winter 2017-2018

Published on oktober 20th, 2017 | by Colinda

0

Adventure boys & Jake Fischer

De kleding van Jake Fischer is bedoeld voor stoere boys die hun mannetje staan. Die niet bang uitgevallen zijn en geen enkele uitdaging uit de weg gaan. Ze beginnen als kleine ontdekkers hun eigen wereld te verkennen, totdat ze groot genoeg zijn om de wijde wereld in te trekken. Avonturiers, dat zijn ze. Is jouw zoon ook een echte Adventure Boy en altijd opzoek naar de ultimate survival skills? Dan is de Jake Fischer kinderkleding collectie ook echt iets voor hem.

jake fisher kinderkleding, Jake fischer kids

Jake Fischer kinderkleding

Wanneer je zoon op avontuur gaat om de wereld in te trekken, om op ontdekking te gaan (al is het nu nog dicht bij huis) dan wil je wel dat je zoon een leuke outfit draagt die ook zeker tegen een stootje kan! De kleding van Jake Fischer is van super kwaliteit en kan zeker ook tegen een stootje. Je voelt het al aan de stof, lekker stevig en toch lekker zacht dus comfortabel om te dragen (ook heel belangrijk!).

Jake’s dudes dragen sweaters en t-shirts met verwassen prints. De sweaters voelen comfy en zacht aan door gebruik van heerlijke jersey stof. Ook deze kleuren zijn on trend verwassen en matchen mooi met de gehele collectie.

Bekijk en shop de Jake Fischer collectie oa bij:

Kleertjes.com

 jake fischer kinderkleding, winter 2017-2018

jake fischer kinderkleding, winter 2017-2018

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑