boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding Jake Fischer, zomer 2017, kindermodeblog, review Boyslabel

Published on maart 5th, 2017 | by Anne-Floor

0

Beachy vibes by Daan

Hebben jullie de nieuwe zomercollectie van Jake Fischer al gespot? Voor het zomerseizoen hebben ze weer heel wat moois in petto voor ons. Denk aan laid-back kleding met een beachy vibe.

Jake Fischer past helemaal in de hippe surf scene. Jake Fischer laat zich omschrijven als kleding voor avonturiers; comfortabel door een fijne pasvorm en het gebruik van zachte stoffen.

Uit deze geweldige collectie mochten wij het vintage trackvest , een heerlijk shirt en deze gave joggingbroek testen.

Jake Fischer is altijd een favoriet bij Daan, maar deze stuks zijn wel héél gaaf. Daan, die meestal niet zo’n zin in onze fotoshoots heeft, tja boys… , had er deze keer wél zin in. Deze leuke set moest hij toch even passen en keuren.

Daan is heel kieskeurig als het op zijn kleding aankomt. Het moet een perfecte mix tussen lekker zitten en een ‘je ne sais qua coolness’ zijn. Gelukkig paste dit setje perfect in dat straatje.

Het vest LAZY is multi inzetbaar, nu nog lekker als vest onder je jas, maar als de temperaturen gaan stijgen weet ik zeker dat Daan dit vest elke dag als tussenjas zal gebruiken. Het vest is er in een aantal andere toffe kleuren (zoals jungle groen en kobalt blauw), wij mochten de navy variant testen.

Vinden jullie het ook geen beauty? Ik vind deze vintage vesten echt zo fijn combineerbaar. Spijkerbroekje erbij, trainingsbroekje, eigenlijk maakt het niet uit, dit vest maakt je hele outfit moeiteloos cool!

Voor Daan, ook wel bekend als meneer trainingsbroek, kon natuurlijk broek LYNX niet ontbreken bij deze set. Dit heerlijke broekje heeft een mooie pasvorm, laaghangend kruis en toelopende pijpen. Volgens Daan is de broek heerlijk zacht en hij wilt deze het liefst de hele dag elke dag aan. Ik voel het al aankomen, dit wordt een broek die de kledingkast nooit haalt, maar meteen uit de wasmand geplukt zal worden.

Jake Fischer, zomer 2017, kindermodeblog, boyslabel

Als t-shirt kregen we shirt LEEROY. Dit shirt is van heerlijk zacht katoen en de tekst is in een toffe oranje flock – print. Ook dit shirt is er nog in hele andere toffe kleuren, zoals bijvoorbeeld licht blauw.

Ik houd er zelf van in elke outfit verschillende texturen te combineren, dat maakt een look net wat spannender en leuker om naar te kijken. Bij Jake Fischer is dat nooit een probleem. Praktisch elk stuk heeft net dat beetje extra!

De combinatie van de track-stof, de flockprint en de vintage verwassen feel van de joggingbroek maakt dit een setje wat wij nog héééél vaak zullen zien, en kan je het Daan kwalijk nemen? Hij ziet er zo cool uit!

Wil je meer zien van de te gekke zomercollectie van Jake Fischer? Check dan de online shop De Kleertjesfabriek.

Jake Fischer, zomer 2017, kindermodeblog, boyslabel

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>...

Comments are closed.

Back to Top ↑