Kleding Jake Fischer

Published on mei 10th, 2017 | by de redactie

0

Jake Fischer; surfdudes & tropical hot spots

Summer time, we love it! En bij de zomer hoort natuurlijk een zomerse outfit. De  zomercollectie van Jake Fischer geeft je een echt zomer gevoel en dat is niet zo gek, want dit seizoen nemen zij ons mee op avontuur naar… Nicaragua. Het land van een warm klimaat, actieve vulkanen en veel geheime surfspots. Surfers kunnen heel goed terecht in de Caribische zee vanwege de goede golven en weersomstandigheden. Een echte place to be dus, deze zomer.

jake fischer, jongenskleding, zomerkleding jongens

Surfdudes en tropical hot spots

Bij dit avontuur horen mooie t-shirts met grafische prints, heerlijke comfortabele sweaters en toffe shorts. Allemaal met een tropisch vleugje. Terug te zien in mooie blauwtinten, van zeeblauw tot zeegroen afgewisseld met rood en oranje. Alles voor dat echte beach-gevoel.

Jake’s dudes dragen polo’s en t-shirts met verwassen prints en Nicaraguaanse spots. De sweaters voelen comfy en zacht aan door gebruik van heerlijke jersey stof. Ook deze kleuren zijn on trend verwassen en matchen mooi met de gehele collectie. Je kunt gaan voor een all-over print, maar is dat iets te heftig kies dan een van de effen kleuren. Voor de shorts idem dito. Keuze uit geprint of effen, maar wel alles as comfy as Jake.

Bekijk en shop de Jake Fischer collectie oa bij:

De Kleertjesfabriek

Jake Fischer

Jake Fischer

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑