Jeetjemineetje wat een leuke speelgoedwinkel

12 juni 2019

Elk kind speelt. Gelukkig maar, want spelen is enorm belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Spelen is dé leukste en beste manier om jouw kleintje te laten ontwikkelen, van heel kleins af aan. Dus beheers je zeker niet wanneer je al dat leuks ziet bij Jeetjemineetje speelgoed. Onthoud dan dat dit alleen maar goed is voor jouw kleintje 😉

Jeetjemineetje speelgoed

Bij onze zoektocht naar hip speelgoed kwamen wij uit bij een wel heel leuke webshop: Jeetjemineetje. Alleen de naam is al leuk naar ons idee, maar neem zeker een kijkje op de site. Hier vind je het leukste kinderspeelgoed voor jongens en meisjes.

Ontwikkeling kind en passend speelgoed

De twee vriendinnen Noëlle en Shanna zijn ieder ook zelf moeder van jonge kinderen. Hierdoor weten zij als geen ander waar een kind behoefte aan heeft. Hun gesprekken gaan dan ook vaak over de kinderen, wat wij ze willen leren, hoe ze zich ontwikkelen en welk speelgoed bij de ontwikkeling past die zij op dat moment doormaken.

Speelgoedwinkel

Hierdoor kwamen zij erachter dat ze deze match misten in veel kinderspeelgoed dat aangeboden werd. De gesprekken gingen al snel verder dan ideeën. Zij gingen samen op zoek naar speelgoed waarbij onze kinderen hun fantasie de vrije loop konden laten, en dat daarnaast meteen ook leerzaam is en er leuk, aantrekkelijk en hip uit ziet.

jeetjemineetje speelgoed, hip kinderspeelgoed, vanpauline, trybike, eerste schaakspel, tiger tribe

SHOP HIER

Hip speelgoed

En dat leerzame, leuke en aantrekkelijk speelgoed hebben ze gevonden en verkopen ze nu in hun eigen speelgoedwinkel Jeetjemineetje speelgoed. Van schattig babyspeelgoed als rammelaars en bijtringen tot leerzaam en gaaf speelgoed voor de grotere kindjes. Heb je die al toffe ballen, dat mooie houten speelgoed, al die leuke knutselspullen, loopfietsjes, muziekinstrumenten en zelfs proefjesspeelgoed gezien? Hier gaat jouw kleintje vast blij van worden!

very mapping kleurplaat, kleurplaat nederland

Very Mapping kleurplaat van Nederland (ook verkrijgbaar van Europa)

kleurkrijtjes voor kleintjes, jeetjemineetje, speelgoed

trybike, jeetjemineetje speelgoed

You rock!! 🎸 Te cool deze houten speelgoed gitaar

Waar spelen baby’s graag mee? >>

Favoriet: Speelgoed van het jaar 2019 >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

image

Handige tips om verveling bij kinderen te voorkomen

Heb jij thuis een kind dat zich regelmatig verveelt, zelfs met kasten vol speelgoed tot zijn beschikking? Dit is waarschijnlijk...
new2

Black Friday – Shop met korting bij de leukste shops!

Het is weer Black Friday wat betekend dat je weer overal met flinke korting kunt shoppen. Om het je makkelijk...
image

Online kleding voor je boys verkopen? De tips! 

Kinderen groeien snel, en soms opeens héél snel. Denk je net een leuke, nieuwe garderobe aangeschaft te hebben is de...