boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding jochie en meiske

Published on december 14th, 2017 | by de redactie

0

Kleding voor stoere Jochies

Jochie & Meiske is dé webshop voor kinderkleding met bekende en minder bekende merken zoals Dutch Dream Denim, Quapi Kidswear en B.Nosy. Dit jaar is ook het stoere jongensmerk TYGO & vito toegevoegd aan de shop! Alles van eerlijke en betaalbare kwaliteitsproducten, dat is waar Jochie en Meiske voor staat!

Voor stoere jochies zijn er te gekke truien en longsleeves met stoere opdrukken en te gekke prints. Echt items die de jongens zelf aan spreken en ook leuk en stoer vinden om te dragen. Het jeansmerk Dutch Dream Denim is een zeer betaalbaar kinderkleding merk met een volwassen, stoere uitstraling en super toffe jeans. Alle kledingstukken zijn gemaakt van een mooie comfortabele, soepele stof waardoor het heerlijk te dragen is voor de jongens. En coole denims, vesten met stoere prints, truien met stoere prints en comfy sweatpants dragen de jongens hier graag.

Jochie en Meiske

Ook een favoriet kinderkleding merk bij Jochie en Meiske is de kleding van Quapi Kidswear. Deze kleding is favoriet bij de mama’s én bij de jongens. Quapi is een hip, eigenwijs en vrolijk kinderkledingmerk. De kleding past altijd goed, sluit mooi aan en is ook goed om in te spelen. En dat is natuurlijk het allerbelangrijkste is voor de jongens! Dit kinderkledingmerk combineert uitstekend met de overige merken in de webshop en passen ook helemaal bij stoere jochies. Hier gaat jouw zoon blij van worden!

Je kunt bij Jochie en Meiske natuurlijk nieuwe kinderkleding shoppen, zoals de nieuwe zomercollectie van B.Nosy. Ik zag bijvoorbeeld al een stoer giletje of blazer van Quapi. Maar je shopt ook heel voordelig de huidige winter en zomer collecties in de outlet. Dat wordt fijn shoppen!

Shop stoere én betaalbare kleding voor jouw jongens online bij:

JochieenMeiske.nl

BewarenBewaren

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑