boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog smoezenbroek, joggers voor jongens, joggingsbroek jongens, trainingsbroek jongen

Published on september 27th, 2018 | by Anne

0

Smoezenb(r)oek oftewel joggers for the boys

Het is een fase maar wel een fase die iedere kent of nog mee gaat maken als je kinderen hebt. Na veel investeren, aanmoedigen en omkoping heb je eindelijk je kind zindelijk. En dan blijkt dat knopen, ritsen en strakke broekjes wat lastig zijn. Met mijn jongste zit ik nu in deze fase EN met mijn oudste zoon van bijna 7, zit ik nog steeds in de fase. Wat dragen mijn jongens het liefst? Juist een joggingbroek. Daarom zocht ik voor jullie zindelijkheidsproof joggers voor jongens! Kijk mee voor de leukste inspiratie op dit blog.

Bekijk ook deze toffe sweaters >>

Joggers voor jongens

“Ik krijg mijn broek niet los” “ik wás echt net te laat” “oepsie”. Of deze smoes  “deze knoop is echt te lastig” mag ik nu mijn joggingbroek aan?  Ik hou gewoon niet zo van joggingbroeken bij kinderen. Trouwens ook niet bij volwassenen, iedere avond in huispak op de bank? Niet aan mij besteed. Bij joggingbroeken, denk ik aan die oversized modellen waar geen vorm in zit. Met elastiek bij de pijpen dat vooral net niet aansluit ook nog bij voorkeur in de kleur grijs. Dat het heel praktisch is dat snap ik ook wel. Nu beau bijna helemaal zindelijk is merk ik dat de makkelijke broekjes wel fijn zijn hoor. Maar ja is praktisch ook wel mooi?

jogger kind, joggingbroek jongen, kindermode trend winter 2018Jogger for the win

Bij ons heeft de zindelijkheidstraining nog al wat voeten in aarde gehad. Hij is nu bijna 3 en half, maar wil geen afstand doen van de luier. Het lijkt wel of hij gehecht is aan dat ding. Met 2 jaar zijn we braaf begonnen maar het lukte niet. Hij vond de luier lekker veilig. Dus volgens de boekjes, heb ik er vooral geen druk op gelegd. Wel mee genomen naar het toilet en laten zien dat niemand een luier heeft behalve baby’s.

Na stickers, wachten en van alles geprobeerd te hebben was ik redelijk klaar er mee. We hebben zelfs de cold turkey methode geprobeerd, maar dat was voor beide partijen niet een succes. Toen zijn we gaan oefenen met steeds een uurtje de luier af. Dit hebben we langzaam opgebouwd. Wel is hij heel blij als ik zeg dat het bedtijd is, JOEPIE mijn luier 😊

 

Op zoek naar een broek zonder ritsen en knopen

Ik mocht dus op zoek naar wat fijne broekjes zonder ritsen en knopen. Om het hem makkelijker te maken kocht ik wat toffe joggers want zo klinkt dat al een stuk leuker en minder duf toch? Max zat afgelopen weekend in het gips, en die kon ook wel een exemplaar gebruiken. Ik heb dus nu twee happy boys!  De leukste joggers voor jullie op een rij gezet, dat scheelt toch een hoop zoekwerk

smoezenbroek, joggers voor jongens, joggingsbroek jongen

1. Deze stoere jogger navy vooral passend voor de grotere jongens

2. Deze groene joggingbroek van Ammehoela is geweldig te combineren

3. Helaas pas vanaf maat 128, maar deze bordeaux rode broek :WAUW

4. Onze persoonlijke favoriet komt van Kindzoblij

5. Budget topper

6. Gewaagde kleuren combi met rood en bordeaux

7. Van een sportmerk verwachten wij een fijne joggingbroek

Joggers voor jongens - joggingbroek jongens

Joggers voor jongens – joggingbroek jongens

ngen – trainingsbroek jongen...

Comments are closed.

Back to Top ↑