boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding

Published on maart 14th, 2019 | by Anne

0

Oh boy WHAT a FELLOW

Kleine jongens worden groot. Dat lijkt soms zo snel te gaan. Weer alles te klein! Eigenlijk is het ook wel goed dat ze groeien he, ik weet wat er gebeurd met die stapels boterhammen die ik inmiddels smeer. Zo kunnen ze weer een leuke nieuwe set aan. Bij deze jongens collectie van Moodstreet, ook wel Fellow genoemd, is er genoeg keuze!

Ontdek meer toffe jongenskleding merken >>

Jongens collectie

Wat een leuke collectie heeft dit merk echt voor stoere jongens die weten wat ze willen. Max weet ook goed wat hij wil. Kleding waar hij lekker er op uit kan. kleding waarmee hij kan rennen springen en lekker gek doen. En hij weet dat hij geen “kinderachtige” plaatjes wil op zijn kleding.

Lees ook mijn blog: Rode jongenskleding is cool >>

Moodstreet – FELLOW

Het eerste T-shirt wat Max draagt heeft een grafisch patroon. De letter F komt er meerdere malen in voor. Het zwarte bovenstuk geeft het iets stoers. Ik was eerst
jongens collectie, moodstreet FELLOW, kindermode voorjaar zomer 2019, boyslabelbang dat het veel te druk zou zijn maar met een leuke jeans combineert deze ook goed. Straks op een jeansshort en nu met de zwarte broek uit de collectie van fellow.

Die broek zouden jullie eigenlijk moeten voelen. De zachtheid kan ik niet vastleggen. Hij is gemaakt van trainingsbroekenstof maar dan wat dikker en zachter. Hij zit heerlijk volgens Max! De band aan de zijkant is legergroen en zodoende past het ook perfect bij de grijs groene items uit de collectie van fellow.

Het rode vestje is ook van deze stof gemaakt en maakt de set compleet. Het vestje heeft een stoere zwarte rits en op de bovenkant van de mouw zie je een band met tekst. “follow that fellow” Rood is deze zomer goed vertegenqwoordig zoals hier te lezen.

En dan het laatste t-shirt. Ik dacht altijd zwart bij Max, nee dat hoeven we niet te doen. Maar ik ben om hoor! Hij wilde ook zo graag iets met regenbogen, want dat is ook een enorme hype onder kinderen. Alleen voor de jongens nog wat moeilijker te verkrijgen. Deze vond hij direct gaaf!

De pasvorm van deze Moodstreet jongens collectie is fitted. Mijn inziens valt het als de kleinste maat van de  dubbele maten die ze hanteren. Max is 1.24 en draagt maat 122-128 . Zeker het vestje valt kort (deels ook het model). Dus bij twijfel zou ik een maat groter nemen.

jongens collectie, moodstreet kinderkleding, kindermode voorjaar zomer 2019, boyslabel, kindermode review

jongens collectie, moodstreet FELLOW, kindermode voorjaar zomer 2019, zwart kindershirt, tshirt jongens

Super stoer t-shirt voor jongens

jongens collectie, moodstreet kinderkleding, kindermode voorjaar zomer 2019

grafische print tshirt, rode kinderkleding, rode jongenskleding

Super toffe set: T-shirt, rood vest en zwarte joggingbroek...

Comments are closed.

Back to Top ↑