hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe meisjeskleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, girlslabel


Kleding boys_camping, kamperen met jongens, vakantie met kinderen

Published on juli 28th, 2016 | by de redactie

0

Jongens en kamperen; een gouden combi!

De voorpret van op vakantie gaan is al bijna net zo leuk als de daadwerkelijke trip. Welke setjes combineren leuk bij elkaar, wat zou het weer gaan doen en welk speelgoed kunnen we het beste mee nemen.

Mijn mannen zijn het liefst de hele tijd buiten en spelen met water, zand en zoeken naar insekten. Daarnaast is het ze niet vreemd om te klauteren in de speeltuin. Daarom is het fijn als de kleding comfortabel is. Zelf kies ik niet snel voor helemaal wit op vakantie omdat je dan iedere vlek ziet. En het laatste wat ik wil roepen is ‘kijk uit voor je shirt’. Dus prints, comfort en kleur is mijn ideale keuze.

boys_camping, kamperen met jongens, vakantie met kinderen

Shop hier

Zelf ben ik een jongens mama en we hebben een stacaravan aan de kust. Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kleine mannen zich bezig houden met de diertjes en de tuin en lekker rennen en op ontdekking gaan in de duinen bij het strand.

Qua speelgoed passen we het daar ook op aan als we op de camping zijn. Niks mooier dan insekten bewaardoosjes, een vergrootglas en een boek om in op te zoeken welk insekt ze gevonden hebben. En de bewaarschatten zoals stenen, schelpen en toegangskaartjes verzamelen ze in ieder een eigen kleine koffer.

Met al dat spelen is het bijna onvermijdelijk dat ze aan het eind van de middag een beetje moe zijn en dan is het heerlijk om even bij te komen in een hangmat of zo’n bijzondere hangtent.

Jongens en kamperen is een gouden combinatie!

Neem ons mee op jullie vakantie avontuur en gebruik #boyslabel_vakantie. Leuk om te zien of jullie ook zo enthousiast zijn over de insekten doosjes en sale fashion via instagram Boyslabel_ als wij.

camperen met kinderen, vakantie met kinderen, kamperen met jongens

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>
Comments are closed.

Back to Top ↑
 • kinderkleding herfst, nieuwe kinderkleding collecties, seizoen herfst winter 2019-2020, hippe jongenskleding, herfst,winter, winterkleding jongens, herfstkleding, outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • outfit of the day, jongenskleding, kinderkleding

 • Jongenskleding, kinderkleding, get the look, shop the look, kinderkleding inspiratie, kindermode winter 2019-2020, urban kinderkleding, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Jongensschoenen, kinderschoenen, shoesme, kindermode winter 2019-2020, hippe kinderkleding, kindermodeblog

 • Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

 • Aanraders!

  Kleertjes.com jongenskleding, stoere jongenskleding de gele flamingo, jongens accessoires, jongenskleding
  Scotch Soda jongenskleding, scotch shrunk, kinderkleding Ad Square
  jongenskamer, kinderkamer accessoires, kinderkamerstyling, kindermeubels, kinderbeddengoed, kinderbehang, kinderverlichting shoesme jongensschoenen
 • speelgoed, jongensspeelgoed, hip speelgoed, uniek speelgoed, buitenspeelgoed, kinderspeelgoed

 • hippe kinderkamer accessoires, kinderbehang, jongenskamers, woonaccessoires muurstickers kinderkamer
  jongenstassen jut en juul kinderkamer accessoires