boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Feest jongens kinderfeestje, avengers feestje, avengers kinderfeest

Published on mei 2nd, 2018 | by de redactie

0

Tips voor een stoer en stijlvol jongens kinderfeestje

Op zoek naar ideeën voor een stoer en stijlvol kinderfeestje voor jongens? Ik heb al aardig wat feestjes georganiseerd voor mijn neefjes (nu zes en acht) en voel me inmiddels al best een expert met jongens kinderfeestjes. Hoewel… de boys lijken ieder jaar kieskeuriger…

Voor Julian (acht jaar) waren al vier feestjes een succes. Piratenfeestje, griezelfeestje, legertje spelen en een ruimtevaart feestje; het ene nog stoerder dan het andere. De jongste (Nick) heeft nu twee verjaardagen met vriendjes gevierd. Het Bob de Bouwer feestje thuis was de grootste hit. Wat voelde hij zich stoer met zijn gele helm op. En de koppies van zijn vriendjes! Zo leuk om te zien hoe jongere kinderen reageren als ze hun held van tv ineens terug zien op de versiering.

jongens kinderfeestje, avengers feestje, avengers kinderfeestThemafeestjes

De eerste tip die ik heb is om te werken met thema’s. Laat je kleine bijvoorbeeld zijn favoriete superheld kiezen en bouw daar het feestje omheen. Dit jaar mocht Julian kiezen en hij koos voor een Avengers kinderfeest. Nu het thema vast staat kun je de spullen aanschaffen. Zo heb je in één keer alle versiering bij elkaar. Bij Tuf-Tuf kan dit heel makkelijk.

Omdat je je kind zelf het thema hebt uit laten zoeken weet je zeker dat hij het naar zijn zin heeft, en dat is natuurlijk het allerbelangrijkste.

Tweede tip: bedenk van tevoren wat je allemaal wilt doen met de kinderen. Kies je ervoor om ze zelf lekker te laten spelen, of maak je een hele planning? Het makkelijkst is om wel met ideeën te komen, maar het vooral ook los te laten. Hoe leuk alles ook is wat je bedacht hebt, als de kinderen liever gaan voetballen is dat ook helemaal prima.

Stoer én stijlvol jongens kinderfeestje

Als ik mijn kids hoor schateren van plezier, ben ik al blij. Maar als het even kan wil ik ook een stijlvol kinderfeestje geven. Hier mijn vierde tip: zorg ervoor dat de ouders in alles voorzien zijn (denk aan alle benodigde info op de uitnodiging en hapjes en drankjes voor volwassenen). Als de ouders enthousiast zijn, weet ik helemaal zeker dat het feestje een hit is.

Mijn allerlaatste tip: keep it simple. Mijn jongens kunnen al dubbel liggen van gekke geluiden van een ballon. Dus lekker gek doen met voldoende spelletjes en activiteiten en jouw kinderfeestje voor jongens wordt zeker een succes!

Bekijk meer leuke jongensfeest tips >>

Tip: Gratis dagje uit met kinderen >>

 

Tags: , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑