boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongensschoenen shoesme, jongens laarsjes, jongenslaarzen

Published on september 11th, 2017 | by Colinda

0

Jongens laarsjes… favoriet dit seizoen!

De nieuwe collectie Shoesme kinderschoenen staat online zoals we je al eerder verteld hebben in ons vorig blog. Dat ik grote fan ben van hun schoenen weten jullie waarschijnlijk wel. Alle jongens hebben hier vanaf hun eerste stapjes in gelopen. En ieder seizoen lopen ze op een van hun toffe kinderschoenen of jongens laarsjes. Zo ook dit nieuwe seizoen.

Jongens laarsjes …

Dit keer ben ik als een blok gevallen voor deze sneakerboots/laars. Voor Boris wilde ik eens wat anders en deze Shoesme jongens laarsjes viel mijn oog meteen op. Mooi slank model (voor zijn slanke voeten), mooi van kleur en eenvoudig aan te trekken (zonder veters, ideaal 😉 )

Kinderschoenen test

Natuurlijk moet er ook op deze schoenen gelopen worden. Rennen, klimmen en klauteren, het kan allemaal met deze toffe laarsjes. Boris voelde genoeg stevigheid van de schoen en was hierdoor zeker genoeg om overal overheen  en op te klimmen.

De laars sluit mooi aan aan zijn smalle voeten en ze zijn ideaal om aan te trekken. Dat vindt Boris zelf ook. Echt veel handiger dan de sneakers waarbij iedere keer weer de veters gestrikt moeten worden.

—-  

Shoesme laarsjes in combinatie met Retour Jeans outfit

Perfect te combineren

De cognac kleur is super. Door deze kleur passen de jongenslaarsjes bij heel veel outfits van Boris. Zwart, blauw en groen combineren perfect met de bruine kleur. De rubberen zool voelt lekker stevig aan en de stiksels zien er goed uit. En heb je de toffe pijlenprint op de onderkant van de zool gezien, zo stoer!

Van de Shoesme schoenen weet ik uit ervaring dat ze ook mooi blijven, of in ieder geval heel blijven het hele seizoen. Mooi lukt wel maar heel blijven is een ander woord, want tegen de zandbak en grote modderplassen, schoenen als remmen gebruiken op de fiets en coole slidings maken is geen een schoen tegen bestand. Gelukkig zijn ze helemaal van leer en kan er gepoetst worden.

Ze zijn echt super tof Shoesme, THANX!

Lees meer kinderschoenen blogs >>

shoesme, jongens laarsjes, jongenslaarzen

Shoesme laarsjes in combinatie met SKURK kleding

shoesme, jongens laarsjes, jongenslaarzen

shoesme, jongens laarsjes, jongenslaarzen

Shoesme laarsjes en Shoesme rugtas

Tags: , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑