boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Kleding kleine jongens outfit inspiratie

Published on oktober 2nd, 2017 | by Marcia

0

Kleine jongens outfit inspiratie: mix en match!

Terwijl wij nog heerlijk kunnen genieten van een beetje nazomer, ben ik toch al aan het rondkijken naar heerlijke warme winterkleding. Vooral omdat de ochtenden best fris zijn! Wij zijn dol op kleding die comfortabel zit, er stoer uit ziet en ik vind het belangrijk dat je de kledingstukken onderling kan combineren. Zo ontstaat er elke keer weer een verrassende nieuwe outfit. Daarom stelde ik van de leukste merkjes bij De Gele Flamingo toffe outfit samen. Dus wat betreft die jongens outfit inspiratie: je mag lekker mixen en matchen!

Kleine jongens outfit inspiratie

Met de wintercollectie van De Gele Flamingo zijn heel veel leuke combinaties te maken. Heerlijke zachte en warme stoffen voor stoere kleine jongens. De handgemaakte trui met de tekst ‘Brr’ is onze favoriet, verkrijgbaar in twee kleuren en heel leuk te combineren met de diverse zachte broekjes in de webshop. Ik en mijn zoontje Jayvano zijn fan van skinny jeans. We vonden een hele leuke skinny jeans met zwart witte stripes van Sproet & Sprout. Gecombineerd met een paar warme laarsjes en stoer vest zijn de kleine binken klaar voor de winter.

Maar er staan er nog veel meer in de shop, neem ook eens een kijkje:

De Gele Flamingo

kleine jongens outfit inspiratie

  1. Brrr, lekkere warme trui van aaiaai, in een prachtige okergele kleur
  2. Daaronder een tof space broekje van Huxbaby
  3. Een musthave voor elke winter: een prachtig warm vest van CarlijnQ.
  4. Een te gek broekje met stoere tijgers van Sofie Schnoor past perfect onder dat lekkere zwarte vest.
  5. We voegen een beetje blauw toe, met een stoere Husky print. Deze blauwe sweater van Iglo & Indi is favo!
  6. Last but definitely not last: jeans met rock stripes van Sproet & Sprout.

Shop hier

Meer jongenskleding inspiratie >>

Kijk hier voor leuke jongensjassen >>

Outfit of the Day BOYS >>

Tags: , , , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑