boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Fashionblog boys outfit, jongens outfit

Published on augustus 30th, 2020 | by Anne

0

Een jongens outfit voor je kleine ontdekker!

Als kool groeien ze die kinderen. In de zomermaanden lijken ze niet alleen fysiek een ontwikkeling te maken. De rust die ze krijgen in de zomermaanden zou je kunnen zien als het rijpen van een peer aan de boom. In de lente maanden zie je ze hard groeien en in zomer lijkt er niet zo veel te veranderen maar dan ineens is je peer rijp! Zo ook met kinderen, alle lesstof van de afgelopen maarden hebben de tijd gehad om te rijpen en nu kunnen ze het ineens toepassen!

WIN een jongens winterjas >>

Jongens outfit – nieuw seizoen

De winkels zijn ook klaar voor een nieuw seizoen en op Boyslabel  hebben wij al veel toffe inspiratie gedeeld zoals deze outfits . Het is heerlijk kijken naar al die leuke collecties en langzaam aan ben ik ook begonnen met aanschaffen. Zonder te overdrijven, ik heb ook al misgegrepen, want door alle toestanden in de wereld zie je dat leveranciers minder voorraden hebben.

boys outfit, jongens outfit

Heel eerlijk?

Heel eerlijk? Een tuinbroek is niet het makkelijkste item voor een kind om te dragen. Het staat wel enorm leuk! Gelukkig is deze denim broek ook geweldig te dragen in het weekend  én dit exemplaar is ook nog budgetproof.

Aan de wollen truien beginnen we nog even niet een longsleeve is het ideale item voor dit seizoen. Een sok over de broek ziet er net even wat anders uit, maar je kan ook de pijpen wat korter op rollen. De vans zijn natuurlijk super cool! Panter is namelijk ook een grote trend voor jongens aan het worden! De rugzak gaat mee naar school, maar in het weekend zou ik hem vullen met lekkers voor onderweg. Avonturen sparen doe je samen!

Wat de favoriete jongens outfit voor je zoon?

tuinbroek jongen, rib tuinbroek, winter 2020, kindermodetrends

Jongens outfit inspiratie by Retour Jeans >>

 ...

Comments are closed.

Back to Top ↑