Stoere jongens pyjama’s

19 november 2017

Als ik alle jongens om mij heen moet geloven, dan lopen ze het liefst de hele dag in de meest comfy kleren. En geef ze eens ongelijk! We doen er zelfs nog een schepje boven op, want in de wintermaanden voeren we regelmatig een dagje in waarop we lekker in onze pyjama of onesie kunnen blijven. Daar zijn ze voor gemaakt toch? We hebben gelijk even gekeken naar stoere jongens pyjama!

Pyjama party!

Want zo’n stoere jongens pyjama kun je natuurlijk ook dragen met al je vrienden tijdens een Pyjama Party! Gezellig samen met vrienden, broertjes en neefjes de hele avond chillen, lekker eten, films kijken, kussen gevecht en misschien zelfs een beetje slapen. Natuurlijk hoef je voor een Pyjama Party niet perse jarig te zijn. Het is ook leuk om samen met de kinderen een slaapfeestje te houden. Leuk om dit in de vakantie te doen! Iedereen pyjama’s aan, matrassen en beddengoed naar beneden en heerlijk films kijken. Succes gegarandeerd!

Jongens pyjama

Wij hebben deze leuke exemplaren jongens pyjama’s gespot bij Kleertjes.com. Zij zijn gespecialiseerd in ondermode en hebben de meest trendy pyjama’s die er zijn én ook het hipste ondergoed en zwemkleding voor de kids.

Mooi ondergoed voor kinderen

Kinder ondergoed en kinder pyjama ’s moet lekker zitten, zacht aanvoelen en niet knellen of lubberen. De jongens hier vinden niet alles even prettig zitten en is het fijn als het kwaliteit ondergoed is.  Het ondergoed van Claesen’s en Vingino is favoriet bij mijn jongens. Fijn dat, naast de stoere pyjama ’s en zwembroeken ook hippe boxers en hemdjes verkocht worden.ongens pyjama

Lees meer over alle jongenskledingmerken >>

 

jongens pyjama, stoere jongens pyjama

jongens pyjama, stoere jongens pyjama

LEES OOK:

 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

sturdy

Nieuwe collecties herfst en winter ’22/’23

Het is hartje zomer en de nieuwe collecties staan alweer voor de deur. De liefhebbers die nog mooie kleding voor...
tygo en vito winterjas

Lekker warm met TYGO en vito + Winactie

De mussen vallen van het dak maar bij TYGO en vito hebben ze de afgelopen tijd niet stilgezeten. De wintercollectie...
shoesme sandalen

Stoere shoesme sandalen die perfect zitten!

Jongenskleding… Het aankleden van een zoon is net iets anders dan het aankleden van een dochter. Waarbij ik bij een...