boyslabel, girlslabel, babylabel, kidslabel, jonge gezinnen, ouders voor ouders, blog, mamablogger, kinderen, kinderkleding, ontwikkeling kind, gezin, familie, opvoeding, mamablogs, jonge gezinnen marketing, marketing doelgroep ouders, mama campagne, marketing campagne gericht op ouders, content marketing, blog marketinghippe kinderkleding, meisjesmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, schoolgaande kinderen, family, samengestelde gezinnen, moeders, kind, kind 4 jaar, kind 5 jaar, kind 6 jaar, kind 7 jaar, kind 8 jaar, kind 9 jaar, kind 10 jaar


Jongenskamers

Published on februari 8th, 2018 | by Colinda

0

Zwart, wit en een vleugje geel

We gaan een keer voor anders dan anders voor de jongens slaapkamer! Het inrichten van een jongenskamer biedt enorm veel keuzes. Je kan kiezen voor een standaard jongens kamer in donkere kleuren en met printjes van auto’s en dieren. Maar wat dacht je van een stoere zwart wit kinderkamer met een vleugje geel? De mogelijkheden zijn in ieder geval eindeloos, maar let er sowieso op dat er genoeg ruimte is om te spelen. Denk dus ook om opbergruimte voor speelgoed, zo kun je eenvoudig en snel de jongens slaapkamer opruimen.

Bekijk meer thema jongenskamers >>

jongens slaapkamerHippe jongens slaapkamer

Wist je dat er echt ongelofelijk veel tofs voor de jongenskamer te vinden is? Denk ook een beetje buiten de kaders. Er bestaat meer leuks voor in de jongenskamer dan auto’s, dino’s, en andere typische jongenskamer accessoires. Maak er een fijne, persoonlijke jongenskamer van. Ook jongens houden van een lekkere zitzak of een stoere houten speeltafel (van de foto in de header).

Wat dacht je van leuke houten stoeltjes en een stoer (wasbaar) tapijt? Combineer geel met veel verschillende geel tinten (zie hoe wij die kleuren matchen hieronder) in de jongenskamer en denk ook aan de tinten antraciet en petrol! Die laatste kleuren zijn ook erg fijn als contrast kleur slaapkamer voor jongens.

Lekker spelen op de slaapkamer

En een jongens slaapkamer is natuurlijk heel saai zonder iets leuks om mee te spelen. Dus racen maar met deze ramp racer van Plantoys. Een gestroomlijnde houten race traject en drie snelle autootjes. Plaats de autootjes op de bovenste baan en als het bordje op groen springt, gaan! Voor een stoere jongens slaapkamer kies je natuurlijk ook een gave tipi tentMet de leuke tent van Nobobinoz kunnen de jongens urenlang indiaantje spelen. Ideaal om met drie kindjes in te spelen. De tipi tent is zo eenvoudig te monteren door middel van de 6 houten stokken en het doek van de tent.

Shop de leukste kinderkamer accessoires bij De Gele Flamingo.

jongens slaapkamer

Lees ook: zwart wit jongenskamers >>

jongens slaapkamer

Tags: , , , , , , ,...

Comments are closed.

Back to Top ↑